Haberler

Samsung Galaxy Note 7'nin Fiyatı Ve Özellikleri Sızdı

Güncelleme:

Galaxy Note 7 cephesinden çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Galaxy Note 7'de yer alan özellikler ve telefonun fiyat bilgisi gün yüzüne çıktı.

Kısa süre önce sızdırılan davetiye Galaxy Note 7'nin 2 Ağustos'ta tanıtılacağını göstermişti. Son gelişmeler ise telefonun özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin önemli bilgiler aktarıyor.

5.8 İNÇ SÜPER AMOLED EKRAN KULLANILACAK

GSMHelpDesk sitesinin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre Galaxy Note 7'de 5.8 inç büyüklüğünde Qaud HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alacak. Söz konusu ekranda yan taraflar kavisli yapıda olacak.

TÜRKİYE VE AVRUPA PAZARINDA EXYNOS 8890 İŞLEMCİ KULLANILACAK

Galaxy Note 7'nin işlemci biriminde Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinde olduğu gibi Exynos 8890 yer alacak. Ancak işlemci, Note 7'de daha yüksek frekans hızlarında çalışacak. Telefonun Amerika ve Çin versiyonunda ise Snadpragon 823 kullanılacak.

ARKADA 12 MP, ÖNDE 5 MP KAMERA

Galaxy Note 7'nin kamera birimi Galaxy S7'den farksız olacak. Arka bölümde f/1.7 lensin eşlik ettiği çift piksel teknolojisine sahip ve faz algılamalı otofokus gerçekleştiren 12 megepiksel kamera kullanılacak. Ancak arka kameraya eşlik edecek yazılımda önemli gelişmelerin sağlanması bekleniyor. Ön kamera ise 5 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

6 GB RAM OLACAK

Galaxy Note 7 beklendiği gibi 6GB RAM'e sahip olacak. 32/64GB dahili depolamanın kullanılacağı telefonda microSD kart desteği bu defa olacak.

4.000 mAH PİL İLE GELİCEK

4.000 mAh kapasiteli pil ve suya dayanıklı kasa yine Galaxy Note 7'de yer alacak diğer önemli gelişmeler olacak.

FİYATI EL YAKIYOR

Sitenin iddiasına göre Galaxy Note 7, ağustos ayının ikinci ya da üçüncü haftasında raflarda olacak. Telefonun Hollanda fiyatının ise 799 euro olacağı bildiriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Galaxy Note Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

çok para be:

En az 3000 Lira. Ben o paraya eski kasa Şahin alır binerim. Görüşmek istediğimin yanına gider elini sıkar bir de çayını içerim. Böyle bir telefon tercih edenlerde çay fotoğrafı paylaşır yada beğenir.

10
4
yanıtYanıtla
TELEFON DEĞİL TELEVİZYON .:

3. 5 İNÇ OLMALI BÖYLE 82 EKRAN GİBİ TELEFON ÇOK FAZLA BÜYÜK.

0
5
yanıtYanıtla
Kurtbey:

Note 6 çıkmadan Note 7 yi mi sızdırdılar. Habersiz haberciler :) Cahiller ya :)

0
2
yanıtYanıtla
ASLAN:

ADAMLAR GÜZEL YERE TEZGAH AÇMIŞLAR 2-3 BİN TL BİZE TELEFON SATIYORLAR YETİNMİYORLAR YİNE 3 AY SONRA YENİ BİR MODEL ÇIKARTIYOR ALDIĞIN 3 TL DEĞERİNDEKİ TELEFON 3 AY SON 1500 TL İNİYOR BİZLERİ SÖMÜRMEYİ İYİ BİLİYORLAR BUGÜN BUĞDAYIN TON FİYATI 900 TL YANİ GÜZEL BİR TELEFON ALMAN İÇİN 3 TON BUĞDAYI BU SÖMÜRGECİ ÜLKELERE VERMEK ZORUNDAYIZ OYUNA GELMEYELİM BUNLARI BİLEREK ALIN BU TELEFONLARI

1
0
yanıtYanıtla
demet:

asus alın fiyat ve özellikler on numara

0
0
yanıtYanıtla
Cahilim Cahiliz:

Sayın çok bilgili, aydın, bilirkişi @KURTBEY güncel haberleri yakından takip etmiyor olabilirsiniz fakat kişi ve kurumları eleştirirken hatta hakaret ederken küçük araştırmalar yapmanız gülünç duruma düşmenize engel olacaktır. Samsung kendi modeli olan Galaxy S7 ve rakip telefon iphone7 yanında eski versiyon algısı oluşmaması için note serisinin yeni modelini Note7 olarak pazarlamaya karar verdi. Kısacası Samsung Note6 diye bir telefon olmayacak!

0
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

aple alacaksın satarkende fazla değer kaybetmiyor samsun alıyom 3300 s7 egde 6 ay sonra satmaya kalkıyon 1500 tl zarara bakın iyi bi telefon daha alıyon

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title