Haberler

Samsung Galaxy Note 7 Geliyor

Güncelleme:

Samsung'un bir sonraki Note serisi telefonuna ilişkin sürpriz bir gelişme yaşandı. Güney Kore'den gelen haberlere göre Samsung direkt Galaxy Note 7 ismine geçiş yapacak.

Samsung'un bir sonraki Note serisi telefonuna ilişkin sürpriz bir gelişme yaşandı. Güney Kore'den gelen haberlere göre Samsung, iphone 7 plus'tan daha eski algısı oluşmaması ve S serileriyle paralel gitmesi için direkt Galaxy Note 7 ismine geçiş yapacak.

GALAXY NOTE 6 OLMAYACAK

Başlığı ilk okuduğunuzda "Galaxy Note 8 de gelecek 9 da gelecek. Ne var bunda?" dediğinizi duyar gibiyiz. Aslında durum tam da öyle değil. Güney Kore'den gelen son haberlere göre bir sonraki Note serisi telefonun Galaxy Note 7 olarak isimlendirilecek.

GALAXY NOTE 7 OLACAK

Güney Kore menşeli Etnews sitenin yayınladığı rapora göre Galaxy Note 6 diye bir telefon olmayacak. Samsung direkt Galaxy Note 7'ye geçiş yapacak.

Samsung bu yıl yedinci S serisi telefonları kullanıcıların beğenisine sundu. Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge hem tasarım hem de teknik özellikleri itibariyle kullanıcılardan genel anlamda olumlu geri dönüşler aldı. Telefonların ilk çeyrek itibariyle elde ettiği satışlar en iyi geri dönüş olarak gösterilebilir.

SAMSUNG "S VE NOTE" SERİLERİNİN PARALEL GİTMESİNİ İSTİYOR

Sitenin iddiasına göre Samsung, Galaxy S ve Galaxy Note serilerinde isimlendirmenin paralel gitmesini istiyor. Galaxy Note 6, tasarım ve teknik özellikleri itibariyle Galaxy S7 serisini miras alacak. Hatta Galaxy S7 edge modeline benzer tasarım ve özellikler (ek olarak S-Pen) sergileyecek Galaxy Note 6 edge modelinin de tanıtılması gündemde.

NEDEN GALAXY NOTE 7?

Galaxy Note 6'da 6 rakamı Galaxy S7 serisinin yanında telefonun eski bir modelmiş gibi algılanmasına neden oluyor. Sitenin iddiasına göre Samsung'un direkt Galaxy Note 7'ye atlamasında haklı bir gerekçesi daha var: iPhone 7 ve iPhone 7 Plus.

Plus serisinin elde ettiği başarılı satışlardan dolayı Galaxy Note 5'i ürün döngüsü tamamlanmadan bir ay önce tanıtan Samsung, iPhone 7 Plus ile rekabet adına isim değişikliğine gidebilir.

NOTE 6, iPHONE 7 PLUS'TAN DAHA ESKİ ALGISI OLUŞTURABİLİR

"Rekabet isimle mi olur?" gibi bir soruya takılabilirsiniz, ancak mobil dünyasından uzak bir insan için Note 6, iPhone 7 Plus'tan daha eski bir telefon algısı oluşturabilir.

Son olarak; Galaxy Note 7'nin 13 Ağustos'ta tanıtılacağı bildiriliyor. Galaxy Note 7 ve Note 7 edge tanıtımdan sadece bir hafta sonra 21 Ağustos'ta dünya piyasalarında boy gösterecek.

KAYNAK: http://shiftdelete.net/

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Samsung Galaxy Galaxy Note Güney Kore Samsung Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

acıma:

yuh be kardeşim 2200 note 5 aldın daha sogumadan 7 diyorsunuz biraz yavaş gidinde 1 yıl kullanalım şunu stabil

0
0
yanıtYanıtla
HAKIKAT....:

samsung dunyaaaada 10 numara. . . encok satan

0
0
yanıtYanıtla
Milli servet dışarıya akıyor:

Neden hala bir telefon üretemiyoruz. Çok mu zor ? Paramız hep dışarıya gidiyor. Mühendisler hadi kafayı çalıştırın artık.

0
0
yanıtYanıtla
canan:

note en güzel cihazlardan birisi yalnız, ayponun asla yanına yaklaşamayacağı tek samsung modeli salakolar, enayide sizin gibilere denir ayrıca. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title