Haberler

Samsung Electronıcs – Habitat "SEN De Yap İzmir"

Güncelleme:

"Bilişim Mucitleri" Projesi kapsamında 6-7 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan "Sende Yap İzmir" etkinliği, 6 Mayıs günü Ege Üniversitesi'nde kapılarını açıyor.

Teknoloji ile 'kendin yap' kültürünü bir araya getiren ve dünyada hızla yayılan bir akım olan 'Maker Hareketi' kapsamında; Ege Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (EBİLTEM-TTO) ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi (ideEge TGB) katkılarıyla düzenlenecek olan "Sende Yap İzmir" etkinliğinde 25 farklı maker atölyesi, konuşmacılar ve açık hava etkinlikleri yer alacak. Etkinlik aynı zamanda en minik makerların da yer alacağı bir yaratıcılık festivaline dönüşecek.

Samsung, "Dünyaya ilham ver, geleceği tasarla" vizyonu doğrultusunda, yenilikçi teknolojileri ve kaynakları gençleri çağdaş eğitim olanaklarıyla buluşturacak.

Etkinliğin açılışına Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Samsung Electronics Türkiye Kamu Sektörü Müdürü Cüneyt Bilgiç, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır katılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Samsung İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title