Haberler

    Samsung Curved Uhd Tv'de Tek Ekranda 4 İçerik

    Samsung Curved UHD TV’lerde bulunan Multi-Link Screen özelliği ile 4 farklı ekranda isterseniz aynı anda birden çok canlı yayını takip edin isterseniz.

    -

    Samsung, geçtiğimiz yıl Türkiye'de de piyasaya sunulan Kavisli UHD TV'ler ile tek ekranda birden fazla içerik keyfi sunuyor. Farklı açılardan bakıldığında da iki kat canlı ve parlak görüntü veren Samsung Curved UHD TV, Multi-Link Screen özelliğiyle harika çoklu görev performansı sağlıyor.


    Samsung'un Multi-Link Screen özelliği, çoklu ekran görüntüleme sağlayarak eğlence deneyimini tamamen yepyeni bir aşamaya taşıyor. Bu özellik, UHD ekranda dört farklı ekrana kadar aynı anda istediğiniz içeriklerin görüntülenmesini sağlıyor.


    Tüketiciler UHD ekranın bir kısmında canlı televizyon izlerken, diğerinde On TV özelliğine göz atabiliyor. Bu sırada dörde bölünmüş ekranın kalan iki parçasında da YouTube'dan video klipler izleyebiliyor ve izlemek için daha fazla içerik arayabiliyor. Böylece tek bir ekranda dört ayrı televizyon keyfi yaşanıyor.


    Samsung Curved UHD TV daha geniş, daha derin, daha iyi performans


    Samsung Curved UHD TV'ler, Daha geniş ekran hissi, her noktadan eşit izleme mesafesi, daha az yansıma ve yüksek kontrast özelliğiyle televizyon izleme deneyimine yepyeni bir boyut getiriyor. Ön ve arka plan görüntüleri ayrıştırıp derinliği arttırarak sanal bir "3 boyut efekti" sunan ve böylece izleyiciye görüntünün içindeymiş hissi veren Otomatik Derinlik Geliştirici özelliği ve en iyi seyir deneyimine uygun kavis oranıyla da dikkat çekiyor.




    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Türkiye Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title