Haberler

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2. Basın Ödülleri Başvuruları Başladı

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın tanıtımına ve gelişmesine katkıda bulunarak yarışa destek veren değerli spor basını temsilcilerine, göstermiş oldukları büyük emekler için teşekkür amacıyla Samsung Electronics Türkiye tarafından, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin katkıları ile düzenlenen “Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2. Basın Ödülleri” için başvurular başladı.

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın tanıtımına ve gelişmesine katkıda bulunarak yarışa destek veren değerli spor basını temsilcilerine, göstermiş oldukları büyük emekler için teşekkür amacıyla Samsung Electronics Türkiye tarafından, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin katkıları ile düzenlenen "Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2. Basın Ödülleri" için başvurular başladı.

2015 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın etkin tanıtımına, yarış öncesi duyurularının yapılmasına katkıda bulunan; bu büyük organizasyonun öncesinde ve sonrasında yaptıkları haberler, yorumlar, röportajlar ve çektikleri fotoğraflarla, ajanslardan, televizyon ekranlarından, gazete köşelerinden yarışa destek veren yazılı ve görsel basın mensuplarına bir teşekkür ve teşvik unsuru olarak; Samsung Electronics Türkiye tarafından, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin katkıları ile düzenlenen "Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2. Basın Ödülleri", 28. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı öncesinde 22 Temmuz 2016 Cuma günü Olimpiyatevi Ataköy'de yapılacak ödül töreni ile sahiplerini bulacak.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, "Samsung olarak, Asya ile Avrupa arasında bir simge haline gelen Boğaziçi'nde binlerce sporcunun kulaç attığı benzersiz bir yarışa 12 yıldır destek veriyor olmaktan dolayı gururluyuz. Bu 12 yıl içinde sınırları ve kıtaları aşan, farklı kültürlerden insanları birleştiren, insanları barışa ve hoşgörüye teşvik eden bu etkinliği, hak ettiği değere ulaştırma hedefimize her yıl biraz daha yaklaştık. Şüphesiz, bu benzersiz yarışın daha da başarılı bir hale gelmesi, medya mensuplarının değerli destekleri ve katkıları olmadan mümkün olamazdı. İstanbul'un tanıtımı için bu önemli katkılarını ölümsüzleştirmek adına, bu yıl 2. kez verdiğimiz medya ödülleri ile kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" sözleri ile ödüller hakkında görüşlerini aktardı.

12 AYRI KATEGORİDE BAŞVURU YAPILABİLİYOR

2015 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı ile ilgili 1 Ocak 2015-31 Aralık 2015 tarihleri arasında yazılı, görsel ve internet basınında yayınlanmış haberlerin sahipleri, eserlerini en geç 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 17.00'ye kadar Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi-Boğaziçi Organizasyon Komitesi, Olimpiyatevi Ataköy adresine iletmeleri gerekiyor. Başvurular, aşağıda yer alan ödül kategorilerinde yapılabiliyor.

YAZILI BASIN ÖDÜL KATEGORİLERİ

1. EN İYİ YAZILI HABER ÖDÜLÜ

2. EN İYİ FOTOĞRAF

3. YARIŞ ÖNCESİ DESTEKLEYEN YAZILI HABER/ ÖZEL RÖPORTAJ

GÖRÜNTÜLÜ BASIN ÖDÜL KATEGORİLERİ

1. EN İYİ TV HABERİ

2. EN İYİ ÖZEL RÖPORTAJ/ CANLI YAYIN

3. YARIŞ ÖNCESİ DESTEK VEREN TV KANALI/ YAYIN

HABER AJANSI ÖDÜLÜ

İNTERNET BASINI ÖDÜLÜ

YEREL/ SEKTÖREL SPOR BASINI (HABER)

YABANCI BASIN ÖDÜLÜ

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

SAMSUNG ÖZEL ÖDÜLÜ - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Samsung Ataköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title