Haberler

Samsun Tanıtım Günleri'ne Başbakan Katılacak

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, "9. Samsun Tanıtım Günleri"ne Başbakan Binalı Yıldırım’ın katılacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da davet edildiğini söyledi.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, "9. Samsun Tanıtım Günleri"ne Başbakan Binalı Yıldırım'ın katılacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davet edildiğini söyledi.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, 18-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Maltepe'de düzenleyecekleri 9. Samsun Tanıtım Günleri'ne bütün ilçe belediyeleri, STK temsilcileri ve iş adamlarını davet ettikten sonra bugün Samsun'da bulunan gazetecilerle bir araya geldi. Maltepe'deki sahil miting alanında gerçekleştirilecek büyük etkinlikte Samsun'un her yönüyle tanıtılacağını belirten Baş, tanıtım günlerine, "İnşallah Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılmasıyla daha da güzelleşecektir" dedi.

Başbakan Yıldırım'ın katılmasının kesin gibi olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise katılmasını umduklarını ifade eden Yıldıray Baş, "Bu tanıtım günlerindeki amacımız birlik ve beraberliğimizi tüm Türkiye'ye göstermek ve değerlerimizi tanıtmaktır. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın önderliğinde, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçe belediyemizle birlikte bu programımızı gerçekleştireceğiz. 1.5 milyon katılımcı hedefliyoruz. Burada Samsun'un örf, adet, renkleri ve turizmi gibi değişik yöndeki özellikler tanıtılacak. Samsun'un değerleri olan Yıldıray Çınar, Neyzen Teyfik, Yaşar Doğu ve Ali Fuat Başgil'i de anacağız. SADEF herkese aynı uzaklıkta ve yakınlıktadır. Bütün siyasetçileri seviyoruz ve siyaset üstü bir kurumuz. Hiç kimsenin siyahına-beyazına karışmadan STK olarak yürümeye çalışıyoruz. Başbakanımızı davet ettik. Reisimizi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı alanımızda görmek istedik. Bununla ilgili çalışmayı Gençlik ve Spor Bakanımız yapıyor. Bakanımız, Cumhurbaşkanımızın katılmasıyla ilgili olarak ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Başbakanımız inşallah katılacak. Etkinlik 4 gün boyunca canlı yayınlanacak. Cuma günü resmi kurdelemiz kesilecek" diye konuştu.

"İş dünyasının katılması için yardım talep ettik"

İş dünyası ve iş adamlarından da destek ve katılım istediklerini vurgulayan Baş, "Hiç kimseden bir şikayetimiz yok. İlçe belediyelerimiz ve Büyükşehir Belediyesi bizleri çok güzel bir şekilde karşıladılar, stantlarını açacaklar. Aksayan bir yönümüz yok. İş dünyası noktasında ise eksiklerimiz var. İş dünyasının katılmasıyla alakalı olarak hem valimizden hem de Büyükşehir Belediye Başkanımızdan yardım talep ettik. İnşallah onlar da bizlere destek verir ve katılırlar" diye konuştu.

Baş, Samsunspor'un Samsun'un en büyük markası olduğunu sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Binali Yıldırım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title