Haberler

Samsun Stadyumu Yeni Sezona Hazır

Güncelleme:

Samsun'da yapımı süren 33 bin 919 kişilik stadyumun yüzde 70'i tamamlandı.

Samsun'da yapımı süren 33 bin 919 kişilik stadyumun yüzde 70'i tamamlandı. Stadyum Proje Müdürü Şerafettin Kara stadın, yeni sezona yetiştirileceğini belirterek, "7 restorantı, alışveriş merkezi ve locaları ile burası bir yaşam merkezi olacak" dedi.

YÜZDE 70'İ TAMAMLANDI

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde yaklaşık 130 milyon TL'ye mal olacak stadyum inşaatı hızla yükseliyor. Yüzde 70'i tamamlanan ve 2015-2016 sezonunda Samsunspor'un maçlarını oynayacağı stadyumun Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan stadların en iyisi olduğunu ifade eden Proje Müdürü Şerafettin Kara, UEFA standartlarında yapılan bu stadyumun, restorantları, alışveriş merkezi ve locaları ile bir yaşam merkezi haline geleceğini ifade etti.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ OLACAK

Samsunspor için her yönüyle önemli bir stat olacağını dile getiren Kara, "7 restorant, alışveriş merkezi ve 54 locası bulunuyor. Türkiye'de yapımı süren 7-8 stattan çok farklı, onlarda olmayan bir alışveriş merkezi olacak. Akıllı stat dedikleri, stadyumun içerisindeki tüm elektronik ve mekanik sistemler birbirine bağlantılıdır. Birbirlerini izliyorlar ve seyrediyorlar. Örneğin statta bir yangın çıktığı zaman, sulama sistemleri harekete geçiyor ve turnikeler kendilerini serbest bırakıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Tekkeköy Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (24)

SABIR TAŞI:

ONLAR SADECE KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR!. . .

16
9
yanıtYanıtla
fikri:

samsunumuza yakışır. . . . :)

7
1
yanıtYanıtla
ArtMobil-IOS:

Neden heryere sıtat yapıyorsunuz da Doğu'ya g.doğuya yapmıyorsunuz AKP bide Kürtlere bölücü diyorsunuz asıl bölücü Türklerdir ve sizsiniz AKP hadi cvp ver yine yalan konuşmaya devam edin hırsızlar

1
5
yanıtYanıtla
TkMobil-IOS:

2'nci 3'üncü lig takımlarına yeni stad ..rantını seveyim canım Türkiye

2
3
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

Haberi okuyunca barca yada real stadi sandim

1
3
yanıtYanıtla
TkMobil-IOS:

Onlar sadece koyun gibi uyur malum parti de soyar

1
2
yanıtYanıtla
ArtMobil-IOS:

Neden heryere sıtat yapıyorsunuz da Doğu'ya g.doğuya yapmıyorsunuz AKP bide Kürtlere bölücü diyorsunuz asıl bölücü Türklerdir ve sizsiniz AKP hadi cvp ver yine yalan konuşmaya devam edin hırsızlar

1
2
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

ya benim kafam karıştı koskoca stad 130 milyona maloluyor gökgek dinazor 9 milyon tl ne hırsızlık bu

3
0
yanıtYanıtla
Samsunsporlu Nuray:

Samsunspor umuz ptt 1. ligdeyken bile tribünleri dolduran bir taraftara sahip, düsünün artik süper lige ciktigimizdaki dolulugu. Federasyon adam gibi yönetse ligleri, ona buna büyük deyip torpil gecmese, 3 puanlarimizi silmese önümüzde engel kalmazdi. Samsunspor da Samsunspor taraftari da büyüktür. Ne oldu atatürk stadini kime yaptilar ya sonuc?bize böyle bir stat yapilmis gözünüze mi batti.

1
1
yanıtYanıtla
adaletMobil-ANDROID:

çok güzel icraatlar bunlar... bravo..

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title