Haberler

Samsun Sosyal Medya Fenomeni Ayşe Kurucu, Samsun'da Ameliyat Oldu

Samsun'a gelen ve 10 yılda 25 ülke gezerek fotoğraflarıyla sosyal medya fenomeni olan 60 yaşındaki Ayşe Kurucu, özel bir tıp merkezinde sırt yağlarını aldırdı. Ayşe Kurucu, 'Korkum yok ama mutluluk var. Ayakta çok kaldığım zaman sırtlarım ve belim çok ağrıyordu. Düzeldiğim zaman çocukluğumdan beri hayalim İspanya, Çin ve Japonya'ya gitmek istiyorum" dedi.

Ayağı burkulduğu için Ayder Yaylası'nda bir çiftin aracına otostop çeken 60 yaşındaki Ayşe Kurucu, fotoğraf makinesini araçta unutunca biranda sosyal medyanın fenomeni oldu. Sosyal medya fenemoni olan Ayşe Kurucu, sırtındaki yağlardan kurtulmak için Samsun'da bulunan FBM Tıp Merkezi'de ameliyat oldu. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş'a ameliyat olarak sırtındaki fazla yağları aldıran Ayşe Kurucu, ameliyat öncesi yaptığı açıklamada "Ben, Samsun'da olmaktan çok mutluyum. Maviyle yeşilin buluştuğu yer. Operasyondan korkmuyorum. Yeterki yağlarımdan kurtulayım. Sırt bölgemdeki yağlardan dolayı çok ağrım oluyor. Sırtımda bir çuval gibi taşıyorum. İnşallah doktor beyin sayesinde iyi olacağım. Ben şu ana kadar 25 ülke gezdim. Çocukluğumdam beri İspanya'ya Çin ve Japonya'ya gitmek istiyorum" dedi.

Ayşe Kurucu'ya uygulayacağı operasyon hakkında bilgi veren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, "Ayşe teyzenin sırt bölgesinde iki taraflı yağ birikimi mevcut. Birikimlerin aşağıya doğru yaptığı baskı ile Ayşe teyzede rahatsızlık ve ağrı hissi veriyor. Gerekli analizleri ve tetkikleri yaptıktan sonra bunun yağ birikintisi olduğuna karar verdik. Tedavi olarak da liposuction yöntemini tercih edeceğiz. Operasyonla yağ birikimini sırt bölgesinden uzaklaştıracağız ve orayı normal bir sırt haline getireceğiz. İnşallah Ayşe teyzeyi de oradaki ağrılarından kurtarmayı düşünüyoruzö diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Japonya İspanya Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title