Haberler

Samsun Şehit Uzman Onbaşı'nın Cenazesi Samsun'da Gözyaşlarıyla Karşılandı

Şehit Uzman Onbaşı'nın cenazesi Samsun'da gözyaşlarıyla karşılandı (ek-2)DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİŞırnak'ya yol güvenliğini sağlayan askeri time PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 6 askerden 23 yaşındaki uzman Onbaşı Burak Perçin için Samsun'un Bafra İlçesi Gökçesu Mahallesi'nde tören düzenlendi.

Şehit Uzman Onbaşı'nın cenazesi Samsun'da gözyaşlarıyla karşılandı (ek-2)

DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Şırnak'ya yol güvenliğini sağlayan askeri time PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 6 askerden 23 yaşındaki uzman Onbaşı Burak Perçin için Samsun'un Bafra İlçesi Gökçesu Mahallesi'nde tören düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, protokol üyeleri ve askeri erkanın katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı.

Şehidin annesi Selime, babası Erol ve ablası 25 yaşındaki Merve Perçin, gözyaşı döktü. Ayakta durmakta zorluk çeken aile, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Oğlunun tabutuna sarılan anne Selime Perçin, "Sen daha damat olup damatlık giyecektin yavrum. Güzel gözlü canım oğlum" diye ağıt yakarken, baba Erol Perçin, "Oğlum kanın yerde kalmayacak. İntikamın alınacak. Bu pislikler temizlenecek" dedi.

Geçen yıl aralık ayında göreve başlayan şehit Burak Perçin'in, babası Erol Perçin'in inşaat işçisi olmasından dolayı 5 yıl önce ailesini İstanbul'a götürdüğü ve babasına 2 ay önce bankadan kredi çekip ev aldığı belirtildi.

Bugün doğum günü olan şehit Burak Perçin, ikindi üzeri kılınan cenaze namazının ardından Bafra İlçesi'nin Gökçesu Mahallesi'nde toprağa verildi.

Görüntü geçiliyor..

SAMSUN,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökçesu Samsun Bafra PKK Politika Güncel Haberler

title