Haberler

Diyarbakır'da 3 Ay Önce Şehid Olan Uzman Çavuşun Oğlu Doğdu!

Güncelleme:

Diyarbakır'da geçen 4 Ocak'ta operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş'un hamile olan eşi Leyla Özdemir, bugün erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe babasının istediği Umut ile Nuh ismi verildi.

26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçen 4 Ocak'ta operasyonda şehit düşmüştü. Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in hamile olan eşi Leyla Özdemir, bugün erkek bebek dünyaya getirdi. Şehit Özdemir'in oğluna "Umut Nuh" ismi verildi.

4 OCAK'TA ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

Ordulu olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir, geçen 4 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düştü.

ARDINDA 5 AYLIK HAMİLE EŞİNİ BIRAKTI

Şehit Özdemir, ardında 5 aylık hamile eşi 25 yaşındaki Leyla Özdemir'i bıraktı.

SEZARYENLE ERKEK BEBEK DÜNYAYA GETİRDİ

Şehit eşi bugün Samsun'daki özel bir hastanede sezaryenle doğum yaparak bir erkek bebek dünyaya getirdi.

"UMUT NUH" İSMİ VERİLDİ

50 santimetre boyunda 2.800 kilogram ağırlığındaki bebeğe şehit babasının istediği Umut ile Nuh ismi verildi.

"İLK DEFA ANNELİK DUYGUSU YAŞIYORUM AMA BABA OLMAYINCA ZOR TABİİ Kİ"

Karışık duygular içinde olduğunu söyleyen şehit eşi Leyla Özdemir, 'İlk defa annelik duygusu yaşıyorum ama baba olmayınca zor tabii ki. Evladımı kucağıma alacağım günü bekliyordum. Eşim şehit olmadan 4 gün önce bebeğimizin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenmişti. İsim olarak Umut koymayı düşünüyorduk. Eşimin istediği gibi ismini Umut koyduk ve babasının adını taşıması için de Nuh ismini de verdik.

"EŞİM BANA KENDİNDEN BİR EMANET BIRAKTI"

Rabbim evladımın ömrünü uzun etsin. Eşim bana kendinden bir emanet bıraktı. Ona teşekkür ediyorum. Onu çok seviyorum" dedi.

"ACISI BÜYÜK AMA BAŞA GELEN ÇEKİLİYOR"

Şehidin annesi Esme Özdemir'de torununa kavuştuğunu söyleyerek, 'Hem mutluyum hem üzüntülüyüm. Acısı büyük ama başa gelen çekiliyor. Torunum evladımdan kalan bir yadigar. Babasının isteği üzerine Umut ismini koyduk şeklinde konuştu.

Ordu'nun Akkuş İlçesi Salman Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki Esme Özdemir ve 63 yaşındaki baba Mehmet Özdemir'in yaşadığı tek katlı sıvasız evin durumu kamuoyunda geniş yankı bulmuştu. Evin fotoğrafının yayınlanmasının sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu aileye yeni bir ev yapılması talimatını vermişti. Bunun üzerine Ordu Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan yeni evin inşaatının devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özdemir Diyarbakır Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor?
title