Haberler

Samsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Tüm çalışmalarımız beldemizin sosyal seviyesini daha da yükseltmek için" dedi.

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Tüm çalışmalarımız beldemizin sosyal seviyesini daha da yükseltmek için" dedi.

Kışla Mahallesi'ndeki mahalle toplantısına katılan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, düzenledikleri mahalle toplantıları sayesinde sorunları yakından öğrenme ve en kısa zamanda çözme yolunda çalışmalar yapma imkanı bulduklarını söyledi. Kaldırım, "Görev sürecimizin başlamasından itibaren vatandaşlarımız ile sık sık biraraya gelerek, hem sorunlarını öğreniyor hem de yeni çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Bu anlamda mahallelerimizdeki toplantılarla bir bütünlük sağladık. Bizim için çok faydalı olan mahalle toplantılarında eksiklerimizi tespit etme şansı buluyoruz. Belediyenin gerçek sahibi olan vatandaşlarımız eksiklikleri veya memnuniyetlerini bize rahatça bildirebiliyor" dedi. Çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren ve mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayan Kaldırım, "Veremeyecek tek bir hesabımız yok. Bu mahalle toplantısında olduğu gibi her zaman tüm idari personelimiz, başkan yardımcılarımızla birlikte her zaman yanınızdayız. Sürekli dile getirdiğimiz ve bu konuda çalışmalarımızı başlattığımız Bulvar üstü- Bulvar altı kavramını ortadan kaldırmak adına önem arz eden projemiz ÇAGEM ile mahalle sakinlerimizin tüm sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir merkezi beldemize kazandıracağız" diye konuştu. Soru-cevap şeklinde geçen mahalle toplantısının ardından projelerinden bahseden Başkan Kaldırım, hayata geçirilen tüm projelerin sosyal, kültürel ve istihdama yönelik olmasına dikkat ettiklerinin altını çizerek, "Sosyal belediyecilik alanında birbirinden önemli çalışmalara imza attık. Hizmet çıtamızı sürekli yükselterek, en iyi hizmeti beldemizde yaşayan vatandaşlarımıza sunmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title