Haberler

Samsun Parktaki Yan Bakma Cinayetinde 4 Gözaltı

Samsun'da yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 34 yaşındaki Emrah Tütüncü'yü döverek öldürmekle suçlanan 4 kişi polis tarafından yakalandı.

Samsun'da yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 34 yaşındaki Emrah Tütüncü'yü döverek öldürmekle suçlanan 4 kişi polis tarafından yakalandı.Olay 3 gün önce Samsun'un Canik İlçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi İhsan Kefeli Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre Emrah Tütüncü, arkadaşı K.A. ile birlikte alkol almak için parka gitti. Bu sırada parkta bulunan başka bir grupla aralarında yan bakma meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası K.A.'nın olay yerinden kaçmasıyla Emrah Tütüncü tekme ve yumruklarla dövüldü. Şüpheliler daha sonra olay yerinden kaçtı. Tütüncü, vatandaşlar tarafından yerde dizleri üzerine çökmüş ve yüzü betonun üzerinde bulundu. Olay yerine gelen polis ağzından kan gelen Tütüncü'nün başında darp izleri olduğunu tespit edip sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri yaralının öldüğünü belirledi. Daha sonra ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden olayı gerçekleştiren İlhan K. (22) kardeşi Hakan K. (20), Doğan S. (19) ve kardeşi 16 yaşındaki A.S.'nin kimliklerini belirleyip dün evlerine baskın yaptı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaşı küçük olan A.S., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title