Haberler

Samsun, Motosiklet Tutkunlarını Ağırladı

Türk Chopper MK, resmi il kuruluş töreni kapsamında Samsun’da yeni yapılanan Samsun Chopper’a destek amacıyla ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı arefesinde Samsun’a çıkarma yaptı.

Türk Chopper MK, resmi il kuruluş töreni kapsamında Samsun'da yeni yapılanan Samsun Chopper'a destek amacıyla ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı arefesinde Samsun'a çıkarma yaptı.

Samsun'a gelen Chopper üyeleri Atakum'da başladıkları sürüşlerine bir dizi etkinlik çerçevesinde sürdürdü. İlk önce Atakum'da bir araya gelen motosiklet tutkunları ahil şeridinden hareket ederek meydana hareket etti. Meydanda Atatürk Anıtı'na çelenk koyan Türk Chopper ve Samsun Chopper başkan ve üyeleri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı arefesinde Ata'yı da unutmadıklarını gösterdiler.

Türk Chopper üyeleri çelenk töreninin ardından şehri turladı. Samsun halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Chopper üyeleri arasında motosikletin arkasında sahibine sarılarak hareket eden fino köpek, etkinlikte komik anların yaşanmasına sağladı. Türk Chopper MK'nın İzmir'de başladığı yolculuklarına Ankara, Konya, Tokat, Zonguldak'ı da katarak "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" arefesinde Atatürk'ün şehri Samsun'da son verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Atakum Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title