Haberler

Samsun Maarif Hareketi" Projesi

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Samsun Maarif Hareketi" projesinde yüksek istişare kurulu toplantısı düzenlendi.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Samsun Maarif Hareketi" projesinde yüksek istişare kurulu toplantısı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, gündemlerinde sürekli eğitimin olması gerektiğini söyledi.

Klasik milli eğitim müfredatının dışına çıkılması gerektiğini belirten Şahin, "Öğrencilerimize öyle bilgiler vereceğiz ki öğrencilerimizi hayata daha iyi hazırlarız. Bizim bu anlamda ciddi çaba sarf etmemiz lazım." dedi.

Projenin eleştirilebileceğini aktaran Şahin, "Eleştirdiğiniz projeye alternatif, bundan daha iyi bir proje varsa zihninizde onu ortaya koyun, birlikte o projeyi de yürütelim. Samsun Maarif Hareketini bırakalım o projeye geçelim. Farz edin ki lüzumsuz bir çalışma bu, şuraya gelip bu toplantıya katılmak bile yeter." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de projenin Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan bir proje olduğunu belirtti.

Esen, proje kapsamında yürütülen 6 aylık çalışma hakkında bilgi vererek, kaymakamlar, belediye başkanları, ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürlerinin katıldığı toplantı fikir ve görüş bildirmenin ardından son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü İbrahim Şahin Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title