Haberler

Samsun: Kocasının Üzerine Kızgın Yağ Döküp Bıçakladığı İddia Edilen Kadına 2 Yıl 11 Ay Hapis

Samsun'da 2 Çocuk Annesi Bir Kadın, Başka Kadınla İlişkisi Olduğunu İddia Ederek Kıskandığı Kocasının Üzerine Uyurken Tencerede Isıttığı Kızgın Yağı Döküp, Omzundan ve Sırtından Olmak Üzere 4 Yerinden Bıçakladığı İddiasıyla Yargılandığı Mahkeme Tarafından 2 Yıl 11 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Samsun'da 2 çocuk annesi bir kadın, başka kadınla ilişkisi olduğunu iddia ederek kıskandığı kocasının üzerine uyurken tencerede ısıttığı kızgın yağı döküp, omzundan ve sırtından olmak üzere 4 yerinden bıçakladığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme tarafından 2 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kadıköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bayan kuaför dükkanı sahibi 2 çocuk annesi Kadriye Ş.(35), başka kadınla ilişkisi olduğunu iddia ettiği 17 yıllık eşi Mehmet Ş.'nin(40) üzerine evlerinde uyuduğu sırada tencerede ısıttığı kızgın yağı döküp 4 yerinden bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Bir denizcilik şirketinde çalıştığı öğrenilen Mehmet Ş., ambulansla Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve 3. derece yandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu gerekçesiyle Ankara'ya sevk edildi. Olaydan sonra tutuklanan Kadriye Ş.'nin, Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına bugün devam edildi. Olaydan sonra tutuklanan ve eşinin kendisinden şikayetçi olmaması üzerine bir önceki duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan Kardiye Ş., eşini kasıtlı olarak yakmadığını belirterek, takdiri mahkemeye bıraktı. Mahkemeye heyeti Kadriye Ş.'yi ağır tahrik altında adam öldürmeye teşebbüs suçundan 2 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırdı.

Kadrişe Ş., bir önceki duruşmada verdiği ifade de, bir aile tartışması sonucu olayın meydana geldiğini belirterek, "Kazaen oldu. Kesinlikle bir kastım yoktu. Eşim arada bir eve alkollü geldiğinde beni döverdi. Zaman zaman eve alkollü ve geç geldiği için tartışmamız olurdu. Olay sabahı mutfakta çocuklara patates kızartmak istedim. Eşim 15 gün eve gelmediği için tartıştık. Tavaya kolu çarptı. Kazaen yağ üzerine döküldü. Ben kahvaltı hazırlıyordum ve patates bıçağı elimde idi. Eşim üzerime gelince korktum ve bıçakladım. Kasten bir şey yapmış değilim, suçsuzum" diye ifade vermişti.

Olayda bıçaklanan ve kızgın yağ ile yandığı için uzun süre hastanede tedavi olduktan sonra duruşmaya katılan Mehmet Ş. ise yine bir önceki duruşmada verdiği ifadede, "Gece eve geç gittim. Eşimle tartıştık. 15 gün eve gitmemiştim. Sabah kalktığımda eşim patates kızartmak için hazırlık yapıyordu. Tartışmamız devam etti. Yağ tavasına çarptım ve yağ koluma ve karın bölgemin bir kısmına döküldü. Sonra ben de diğer odaya giden eşimin peşine gittim. Elinde bıçak verdi. Eşim benden korktu. Arkamı dönüp 'beni bıçakla' dedim. 4 kez bıçakla vurdu. Eşim evden dışarı kaçtı. Sesler üzerine çocuklarım geldi ve beni hastaneye götürdüler. Eşimden şikayetçi değilim" diyerek eşinden şikayetçi olmadığını söylemişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title