Haberler

Samsun Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin Geleceğini Tehlikeye Atmış Olursunuz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun programı kapsamında İstiklal Caddesi'nde otobüs üzerinden vatandaşlara hitap etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu vatandaşları selamladıktan sonra yaptIğı konuşmasında, 'Devletin yapısını ve işleyişini istediği gibi düzenleyebilecek. Parlamentonun yetkilerini veriyorlar. Parlamentodan ne istiyorlar' Parlamento Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920'de kuruldu. O günü bayram ilan ettik. Çocuk fotoğrafı var burada değil mi? Saçları örgülü kız çocuğumuz. Onlara ne verdik? 23 Nisan Bayramı'nı verdik. Şimdi o çocuk diyor ki, 'Benim bayramıma dokunmayın, benim meclisime dokunmayın. Ben Türkiye'yi de seviyorum meclisi de seviyorum' diyor. Parlamentonun yetkilerini almak istiyorlar bir kişiye vermek istiyorlar. Bir kişiye bütün yetkileri verirseniz Türkiye'nin geleceğini tehlikeye atmış olursunuz? diyerek sözlerine şöyle devam etti:

'Hangi partiden olursa olsun, hangi görüşten, hangi kimlikten olursa olsun birlikte Türkiye için çalışacağız. Birlikte demokrasimizi geliştireceğiz. Birlikte mücadele edeceğiz. Şimdi diyorlarki 'Bu anayasa değişikliğine kim hayır derse onlar teröristtir' Bu doğru mu? İster evet ister hayır sandığa gidip oy kullanan her vatandaşımın benim başımın üstünde yeri var. Hiçbir vatandaşımı oy kullandı diye asla terörist ilan etmeyeceğim. Her vatandaşımı kucaklayacağım. Her vatandaşımın saygısı benim başımın üstüne seviyorum vatandaşımı seviyorum hizmet etmek istiyorum. Nasıl, demokrasi içinde. O da düşüncesini söyleyecek, ben de söyleyeceğim. Ama kızmadan kavga etmeden, dövüşmeden, biraraya gelerek sohbet ederek.?

Buradaki konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin eski il başkanı olan ve kalp rahatsızlığı geçiren Mustafa Bolat'a evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu İstiklal Caddesi Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title