Haberler

Samsun Her Taşın Altında Babalarını Arıyorlar

Samsun'da 6 gün önce ortadan kaybolan babaları 61 yaşındaki Muzaffer Genç'i, çocukları sürekli yürüyüş yaptığı sahilde kayalıkların arasında arıyor. Kentin işlek caddelerine de babalarının fotoğrafını asarak vatandaşlardan bulunması noktasında yardım istediklerini söyleyen oğlu 33 yaşındaki İlyas Genç, "Heryeri arıyoruz. Babam kendi başına ortadan kaybolacak biri değil. Başına bir şey gelmesinden endişe ediyoruz" dedi.

Samsun'un Canik İlçesi'nde yaşayan işçi emeklisi 5 çocuk babası Muzaffer Genç, 6 gün önce sabah evden kimseye birşey söylemeden ayrıldı. Bir daha geri dönmeyince eşi 56 yaşındaki Hafize Genç, mahalleden komşularına sordu. Ancak kimsenin görmediğini söylemesi üzerine oğlu İlyas Genç'e haber verdi. İlyas Genç, çevrede yaptığı aramadan bir sonuç alamayınca polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. 6 gündür kardeşi Ömer Faruk Genç (30) ve diğer kardeşleri ile birlikte aramadıkları yer kalmadığını ifade eden İlyas Genç, babasının evden çıkarken cep telefonunu dahi yanına almadığını söyleyerek, "Babam üzerine sadece kimliğini almış. 6 gündür kendisinden en ufak bir işarete rastlamadık. Şuanda emniyet güçleri ile jandarma ve bizler babamızı aramaktayız. 6 gündür en ufak bir ipucuna rastlamadık. Neden kaybolduğunu da bilmiyoruz. Babam öyle tek başına ortadan kaybolacak biri değil. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.Babalarını sürekli yürüyüş yaptığı sahilde kayalıkların arasında arayan çocukları, kentin işlek caddelerine de fotoğrafını asarak vatandaşlardan yardım istedi. İlyas Genç, "Sabah annem mahalledeki bir cenaze evine gidiyorum diyerek evden çıkmış. Babam da annemin peşinden evden çıkmış. Babamın evden çıktığını gören bir komşumuz var. Başka da hiçbir bilgi yok. Ne apartman girişinde, ne de mahallede herhangi bir kamera bulunmuyor. Biz ailesi olarak son derece tedirginiz. Tam bir yıkım ve hüsran durumundayız. Şehrin çeşitli yerlerine üzerinde babamın fotoğrafının bulunduğu yaklaşık 500 kadar afiş yapıştırdık. Gece gündüz demeden, her tarafta aramalarımızı sürdürüyoruz. Ne olduğunu bilmiyoruz. Yani öldü mü, yaşıyor mu bilemiyoruz. Zaten insanı kahreden de bu" diye konuştu.Öte yandan konuyla ilgili soruşturma başlatan polisin bölgedeki arama çalışmalarının da sürdüğü ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Canik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Davut kayamobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun evin etrafından başlayarak her dükkanda kamerelar var iz belirleyip takip edin mutlak bir yerde ipucu bulabilirsiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title