Haberler

Samsun Hafif Raylı Sisteminde 55 Milyon Yolcu Kutlaması

Samsun'da 3 yıl önce hizmete giren hafif raylı sistemde 55 milyon yolcu sayısına ulaşılması nedeniyle bugün yolculara karanfil ve çikolata ikram edildi. Yetkililer, il plaka kodu 55'i önemsedikleri için etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alsim Alarko-Ansaldobreda Konsorsiyumu'na 108 milyon liraya yaptırılan ve 3 yıl önce hizmete giren Hafif Raylı Sistem'de 55 milyon yolcu sayısına ulaşıldı. İl plaka kodu 55 olan Samsun'da 55 milyon yolcuya ulaşılması nedeniyle bugün Cumhuriyet Meydanı durağında yolculara karanfil ve çikolata ikram edildi. Kendilerini çiçeklerle karşılayan görevlileri gören yolcular kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

SAMULAŞ A.Ş. Genel Müdürü Akın Üner, 19 tramvayla hizmet verdiklerini belirterek, "55 rakamını çok önemsiyoruz. Biz Samsun'a hizmet veren bir şirket olarak 55 milyon yolcu sayısını özel kıldık. Bunun için de bir etkinlik düzenledik" dedi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title