Haberler

Samsun Eşine Küfür Eden Kişiyi Bıçaklayarak Öldürdü

Eşine küfür eden kişiyi bıçaklayarak öldürdüSAMSUN'da birlikte alkol aldığı 48 yaşındaki Serhat Çetin'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 33 yaşındaki Aykut A., "Eşime küfür etti" dedi.

Eşine küfür eden kişiyi bıçaklayarak öldürdü

SAMSUN'da birlikte alkol aldığı 48 yaşındaki Serhat Çetin'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 33 yaşındaki Aykut A., "Eşime küfür etti" dedi.

Olay bugün İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Aykut A. ile Serhat Çetin hayvan pazarında bir araya gelerek içki içmeye başladı. İkili arasında alkolün de etkisiyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Serhat Çetin şüphelinin eşine küfür etti. Aykut A. üzerindeki ekmek bıçağını çıkarıp Çetin'in sol bacağına defalarca vurarak yaraladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polis olayın şüphelisini ekmek bıçağıyla birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Aşırı derecede kan kaybeden yaralı ise ambulans ile kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sağlık raporunun alınması için Gazi Devlet Hastanesi'ne götürülen şüpheli, "Eşime küfür etti. Eşimi onun için almadım" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Aykut A. hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serhat Çetin İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title