Haberler

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün Acı Günü

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat için, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in de katıldığı tören düzenlendi.

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat için, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in de katıldığı tören düzenlendi.

Dün Samsun Polisevi'nde spor yaptığı sırada kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede vefat eden 47 yaşındaki Polat için, görev yaptığı Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Törene, Polat'ın ailesi ve yakınları, bir programa katılmak üzere Samsun'da bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Çiçek, evli ve 3 kız çocuğu babası Polat'ın ailesine tören öncesi başsağlığı diledi.

Vali Aksoy, törende yaptığı konuşmada, Polat'ın kentte huzur ve güvenin sağlanması adına önemli faaliyetler içinde yer aldığını belirterek, "Özellikle faili meçhul olayların aydınlatılmasında kurulan özel ekiplerle birlikte çalışmalar başlatmış, daha birkaç gün öncesinde, 7 yıl önce faili meçhul durumda olan iki olayı aydınlatarak faillerinin adliyeye intikal ettirilmesini sağlamıştı" dedi.

Özverili, gayretli, çalışkan bir arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını anlatan Aksoy, "Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, Emniyet teşkilatımıza, çalışma arkadaşlarına sabır ve metanet diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun" diye konuştu.

Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik de Polat'ın tüm hayatını karanlığın aydınlanmasına adadığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Kanunların yılmaz savunucusuydu. Hayatını, rejimin devamına ve onun sağlıklı yürümesine adamıştı. O bizim ender örneklerimizden biriydi. Çok ilkeliydi, dürüsttü, karıncayı incitmeyen bir yapıya sahipti ama yüreği çok büyüktü. Karanlıklara tahammülü yoktu. Çok sayıda olayı aydınlattı. Onu çok özleyeceğiz. Onun gibi insanlara her zaman ihtiyacımız olacak."

Tören, Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk'ün yaptığı duanın ardından sona erdi.

Sinan Polat'ın cenazesi, daha sonra memleketi Erzurum'a gönderildi. Polat için yarın öğle vakti Erzurum Gürcükapısı Camisi'nde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aksoy Cemil Çiçek Sinan Polat Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title