Haberler

Samsun'dan Firar Eden Asker, Yakalandığı Adana'da da Firar Etti

Güncelleme:

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'ndan sevgilisini görmek için firar edip Adana'ya gelen er T.C., yakalanıp teslim edildiği Merkez Komutanlığı'ndan da firar etti.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'ndan sevgilisini görmek için firar edip Adana'ya gelen er 21 yaşındaki T.C., polis tarafından yakalanıp teslim edildiği Merkez Komutanlığı'ndan da firar etti. T.C., bindiği otobüste yakalandı.

Samsun'da askerlik görevinin bitimine 4 ay kala kaçan T.C., bugün polis tarafından yakalanıp Adana Merkez Komutanlığı'na teslim edildi. T.C., burada işlemleri devam ederken öğle saatlerinde firar etti. Polis ve askerlerin peşine düştüğü firari askerin Tepebağ Mahallesi yönüne kaçtığını saptadı.



Vatandaşların da yardım ettiği polis ve askerler, T.C.'ın Merkez Park yakınlarında özel halk otobüsüne bindiğini belirledi. Polis, Kiremithane Mahallesi yönüne giden otobüsü durdururken T.C., kapılar açılınca inerek hızla kaçmaya başladı ancak arkadan gelen ekipler tarafından yakalandı.

'SEVGİLİMİ GÖRMEK İÇİN KAÇTIM'

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adana Adli Tıp Birimi'ne sağlık kontrolüne götürülen T.C., uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirtirken, "Sevgilimi görmek için kaçtım. Askeriyeye geri dönecektim. Babamın da haberi var" dedi. T.C. sağlık kontrolünün ardından Adana Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Merkez Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title