Haberler

Samsun'daki Soygun Girişimi

Bafra ilçesinde soymaya çalıştığı marketteki kasiyeri tabancayla vurarak öldüren zanlının ifadesinde, olayı "araba almak için" gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Bafra ilçesinde soymaya çalıştığı marketteki kasiyeri tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan zanlının, olayı "araba almak için" yaptığını söylediği öğrenildi.

Emirefendi Mahallesi Hasan Çakın Caddesi'nde soymaya çalıştığı marketin kasiyeri Murat Demir'i (28) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Seyit T. (23), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Seyit T'nin ifadesinde, olayın ardından ilçeye bağlı İkizpınar Mahallesi'ndeki ikametine gittiğini ve geceleri hiç uyuyamadığını belirterek, soygun girişimini "araba almak için" yaptığını söylediği belirtildi.

Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit de konuya ilişki yaptığı açıklamada, Seyit T'nin yakalanmasında iş yerlerinin kamera kayıtlarından faydalandığını söyledi.

Olayı Samsun ve Bafra emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerin çok yönlü soruşturması sonucu aydınlatıldığını belirten Yiğit, market çevresindeki işyerlerinin güvenlik kameraları incelenerek zanlının eşkalinin belirlendiğini bildirdi.

Yiğit, güvenlik kamerasının ne kadar faydalı ve önemli olduğuna bir kez daha şahit olduklarına vurgu yaparak, "Apartman ve iş yerlerine güvenlik kamerası taktıran tüm Bafralı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kamera taktırmayan esnaflarımıza ise iş yerlerine kamera takmaları konusunda rica ediyorum" ifadesini kullandı.

Bafra'da 13 Kasım'da Murat Demir'in kasiyer olarak çalıştığı markete yüzünü kapatarak giren Seyit T, kasadaki paraları istemişti. Parayı vermemek için direnen Demir'i silahla vurduktan sonra kaçan Seyit T, olayın ardından gözaltına alınmış, Demir ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. - Samsun

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Yiğit İkizpınar Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title