Haberler

Samsun'da Aranan Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Güncelleme:

Samsun'da çok sayıda evden yaklaşık 150 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldığı iddia edilen kişi ile bu eşyaları satın aldığı öne sürülen kişi yakalandı.

Samsun'da çok sayıda evin balkonundan girip yaklaşık 150 bin lira değerinden ziynet eşyası ve para çaldığı iddia edilen kişi ile bu eşyaları satın aldığı öne sürülen kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 5 günde çok sayıdaki evin balkonlarından girerek yaklaşık 150 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve para çalınmasıyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Ekipler yaptıkları çalışma sırasında dün gece İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi'nde, E.D'ye ait evden hırsızlık yapmak isterken, ev sahibi tarafından durumun fark edilmesi üzerine kaçmaya çalışan C.E'yi (32) yakaladı.

Soruşturma kapsamında C.E'nin çok sayıdaki evlerden hırsızlık yaptığı öğrenilirken, bu kişiden hırsızlık malı ziynet eşyalarını satın aldığı öne sürülen kuyumcu İ.K. gözaltına alındı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Yerel

Hırsızlık Büro Amirliği Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title