Haberler

Samsun'da "Yerel Gazete Okuyorum" Projesi

Yeşilırmak Perakende A.Ş.(YEPAŞ) ve Samsun Basın İlan Kurumu Müdürlüğü’nün katkılarıyla "Yerel Gazete Okuyorum" projesinin tanıtımı yapıldı.

Yeşilırmak Perakende A.Ş.(YEPAŞ) ve Samsun Basın İlan Kurumu Müdürlüğü'nün katkılarıyla "Yerel Gazete Okuyorum" projesinin tanıtımı yapıldı.

Yerel gazetelerin okunurluğunu artırılması amacıyla YEPAŞ'ın sponsorluğunda hayata geçirilen "Yerel Gazete Okuyorum" projesinin tanıtım toplantısı Atakum ilçesindeki YEDAŞ binasında yapıldı. Tanıtım toplantısına, Basın İlan Kurumu(BİK) Samsun Şube Müdürü Murat Yürekli, YEPAŞ Perakende Hizmetleri Koordinatörü Fahrettin Tunç ve yerel medya temsilcileri katıldı. Proje ile, önümüzdeki günlerde valilik, emniyet müdürlüğü, otogar, havaalanı, otogar, alışveriş merkezleri gibi insan yoğunluğu olan 10 noktada yerel gazete stantları açılarak vatandaşın gazete okuması amaçlanacak.

"VATANDAŞLARIN GAZETE OKUMASINI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ"

Samsun adına çok önemli bir proje başlattıklarını ifade eden BİK Samsun Şube Müdürü Murat Yürekli, " 'Yerel Gazete Okuyorum' projesini önümüzdeki haftadan itibaren başlatacağız fakat projenin ilk ayağının startını burada bu tanıtım toplantısıyla veriyoruz. Önümüzdeki günlerde Samsun'da insan yoğunluğunun olduğu 10 bölgede YEPAŞ'ın destekleriyle stantlar açacağız. Yerel gazetelerimizi bu stantlara koyarak vatandaşların gazete okumasını kolaylaştıracağız" diye konuştu.

"ELEKTRİK SATMAYLA YETİNMİYORUZ"

Şirket olarak bölgeye çok önem verdiklerini ifade eden YEPAŞ Perakende Hizmetleri Koordinatörü Fahrettin Tunç, "Bölgedeki vatandaşlar için ne yapabilir diye düşünüyoruz. Biz sadece elektrik satmayla yetinmiyoruz. BİK ile ortak böyle bir proje başlattık. Amacımız bu bölgeye bir şeyler kazandırmaktır" dedi.

Toplantı sonrasında Murat Yürekli, katkılarından dolayı Fahrettin Tunç'a plaket takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atakum Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title