Haberler

Samsun'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 23 Gözaltı

Samsun’da silah ve uyuşturucu ticareti yapıp silahla adam yaralama, oto, ev ve işyeri kurşunlama olaylarına karıştıkları iddia edilen 23 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da silah ve uyuşturucu ticareti yapıp silahla adam yaralama, oto, ev ve işyeri kurşunlama olaylarına karıştıkları iddia edilen 23 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ve Atakum ilçelerinde 14 ayrı adrese yaptıkları operasyonda 23 kişiyi gözaltına aldı. 2 ay süren çalışma sonucu düzenlenen operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 12 kişi ifadesinin alınmasının ardından savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, sorguları devam eden 11 kişinin ise yarın Samsun Adliyesi'ne sevk edilecekleri öğrenildi. Gözaltında bulunan şüphelilerin oto, ev ve işyeri kurşunlama ve silahla yaralama olaylarına karıştıkları ileri sürüldü. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Atakum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title