Haberler

Samsun'da Silahlı Kavga : 1 Ölü, 1 Yaralı

SAMSUN'da iki grup arasında çıkan kavgada, 21 yaşındaki Ahmet Gater, öldü, 23 yaşındaki Volkan Kocaman ise ağır yaralandı.

SAMSUN'da iki grup arasında çıkan kavgada, 21 yaşındaki Ahmet Gater, öldü, 23 yaşındaki Volkan Kocaman ise ağır yaralandı. Olayla ilgili M.D.'nin arandığı belirtildi.

Olay bu akşam Samsun'un İlkadım İlçesi Hastanebaşı Mahallesi Olgun Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aynı mahallede oturan iki grup arasında tartışma çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada askerden yeni terhis olan Ahmet Gater, tabancayla vurularak öldürüldü. Volkan Kocaman ise başına ve vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralandı. Samsun Eğıitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kocaman'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Polis görgü tanıkların ifadeleri doğrultusunda olayın şüphelisi olduğu iddia edilen M.D.'nin yakalanması için soruşturma başlattı. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Samsun 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title