Haberler

Samsun'da Şehit Ailelerine İftar Verildi

Samsun Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

Samsun Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

Bir otelde düzenlenen iftar programı öncesi Vali İbrahim Şahin, şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti.

İftarın ardından konuşma yapan Şahin, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Son dönemlerde şehit sayısının arttığını ifade eden Şahin, "Ama bilin ki bunun sonu gelecek. Özellikle kararlı duruş, bu konudaki çaba, yapılan mücadele bunların sonunu getirecek ama bilelim ki bu ülke toprakları çok zor elde edildi ve sürekli bizi dış güçler zorluyor. Yapılması gereken şey elbetteki ciddi, diri ve mutlak bir mücadele." dedi.

Verilen mücadelenin en somut örneğini şehit ailelerinin gördüğüne işaret eden Şahin, şöyle konuştu:

"En yakınlarınızı toprağa veriyorsunuz. Gerçekten sizin yanınızda olduğumuzda, şehit cenazelerini karşıladığımızda sizin yaşadıklarını görerek hissediyorum. Bunun ne kadar zor olduğunu burada ifade etmem oldukça zor. Biz 24 saat sizin emrinizdeyiz. Siz vücudunuzun bir parçasını, canınızın bir parçasını toprağa koyuyorsunuz. Onun için siz bizim için çok kıymetlisiniz. Bu bayrağın dalgalanması için çok ciddi mücadele veren şehitlerimizin anne ve babalarısınız, onun için çok kıymetlisiniz."

İftar programına Vali Şahin'in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, şehit aileleri ve gaziler ile diğer ilgililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Şahin Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title