Haberler

Samsun'da "Milli İradeye Saygı Mitingi"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsunlulara sesleneceği miting için Cumhuriyet Meydanı'nda hazırlıklar tamamlandı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi, Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen "Milli İradeye Saygı Mitingi" için Cumhuriyet Meydanı'nda hazırlıklar tamamlandı.

Miting alanına, sabah erken saatlerinden itibaren çok sayıda AK Parti bayrağı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri vinçler yardımıyla asıldı.

Samsun Sağlık Müdürlüğü'ne ait 10 ambulansın hazır bekletildiği Cumhuriyet Meydanı'nda 2 sağlık çadırı kurulurken 90'a yakın sağlık personeli görevlendirildi.

Başbakan Erdoğan'ın hitap edeceği platformun arka fonunda, "Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya",  "Milli İradeye Saygı Mitingleri" yazıları asılırken, miting alanının sağında "Darbelere Karşı Olmak Yetmez, Milli İradenin Yanında Olmak Gerekir" yazısı ile alanın solundaki  "19 Mayıs 1919 Milli Mücadeleden, 22 Haziran 2013 Milli İradeye" yazılı afiş  dikkat çekti.

Cumhuriyet Meydanı miting alanına giriş için emniyet güçleri, farklı yerlerde kontrol noktası oluşturdu. Meydana geliş güzergahlarında, alanda ve çevrede Samsun'un yanı sıra Amasya, Çankırı, Sinop, Tokat, Kastamonu, Ordu ve Giresun'dan gelen 1900 polisin görev aldığı bildirildi. Güvenlik güçleri ve bomba uzmanlarınca alanda kontroller yapıldı.

Sabah erken saatlerden itibaren Cumhuriyet Meydanı'na gelen vatandaşlar, kontrollerin ardından alana alınmaya başlandı. - Samsun

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title