Haberler

Samsun'da Kadın Doktorun Öldürülmesi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, kadın doktor Aynur Dağdemir'in öldüren zanlıyla ilgili, "Buraya gelmeden önce de bir vukuatı var, tam polis onu araştırırken gelip bu olumsuzluğu işliyor" dedi.

Vali Şahin, olayın gerçekleştiği hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Şahin, olayda hayatını kaybeden kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Dağdemir'in (49) herkesin çok sevdiği bir doktor olduğunu söyledi.

"Bizim üzüntümüz, Samsun'da bir yıl içinde ikinci kez doktor cinayeti ile karşı karşıyayız. Bu, bizi son derece sarsıyor" diyen Şahin, şöyle devam etti:

"Sağlık Bakanımıza da konuyla ilgili bilgi arz edeceğim. Gerek kamu hastanelerine gerek özel hastanelere özel güvenlikle beraber x-ray cihazlarından getirilmesi gibi bir durum söz konusu diye düşünüyorum. Bu şahsi düşüncemi de Sayın Sağlık Bakanımıza da aktaracağım. Hepimizin başı sağ olsun. Doktor, tartışmayı ortadan kaldırmak adına araya giriyor. Şahıs da zaten yanında ekmek bıçağı taşımış. Özellikle çok hayati yerlere bıçak vuruyor, 3 önemli kesisi var."

"İdari ve adli soruşturma başlatacağız"

Saldırganın eski eşi Şeyda A'nın konuşacak durumda olmadığını vurgulayan Şahin, hem idari hem adli soruşturma başlatacaklarını kaydetti. Şahin, şöyle devam etti:

"Olumsuzluk şu, bu tarz durumun hastanede cereyan etmesi. Yoksa böyle psikopat ruhlu insanlar, dışarıda da maalesef bu tarz cinayetleri işliyor. Nitekim buraya gelmeden önce de bir vukuatı var, tam polis onu araştırırken gelip bu olumsuzluğu işliyor. Bir yıldan daha fazla süre önce boşanmışlar."

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ile AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Dağdemir'in sekreterliğini yapan Şeyda A'nın ifadesine başvurulacak

Bu arada Op. Dr. Dağdemir'in cenazesi, otopsi için ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaşamını yitiren Dağdemir'in sekreterliğini yapan saldırganın eski eşi Şeyda A. ise ifadesine başvurulmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Ulugazi Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye boşandığı eşi Şeyda A. ile konuşmak amacıyla giden Yusuf Demirtaş (38), araya giren kadın hastalıkları uzmanı Dağdemir'i bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra binanın beşinci katına çıkarak pencereden atlamıştı. Demirtaş da kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Şahin Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title