Haberler

Samsun'da İmam Hatip Ortaokulu Protokolü İmzalandı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, hayırsever Burhan Kır'ın Terme ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu yapması için protokol imzaladı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, hayırsever Burhan Kır'ın Terme ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu yapması için protokol imzaladı.

Şahin, Samsun Valiliği'nde gerçekleşen protokol töreninde hayırseverlerin eğitim alanında yaptığı katkının her geçen gün artığına işaret etti.

Bu durumun kendilerini son derece mutlu ettiği ifade eden Şahin, "Hayırseverlerimizin bu katkılarından dolayı gurur duyuyorum. Terme ilçemizde hayırseverimiz tarafından yapılan bu okul İnşallah diğer vatandaşlarımıza, başka ilçelere ve illere de örnek olur. Sizin böyle 'acele ediyorum' demeniz güzel. Peygamber Efendimizin bir hadisi şerifinde 'Hayırlı işlerde acele ediniz' diyor. Bu anlamda acele etmek güzeldir. Bizler okulun inşaatını yakından takip edeceğiz. İşin aslı, bu tarz şeyleri yapmanız sadece size kazanç getiriyor. Çünkü bu okulda yetişen çocuklar size dua edecekler. Bunu inanarak söylüyorum, yarın geriye dönüp baktığınızda kalan eserin o olduğunu göreceksiniz" dedi.

Hayırsever Burhan Kır ise, "Biz daha önce de böyle bir hayır işine başlamıştık. Bunun tadını alınca imkanlar ölçüsünde ikinci bir okul yaptırmaya karar verdik. Ben mizacım gereği biraz tez canlıyım. Karar verince bir an önce olsun istiyorum. Kararlaştırdık ve 01 Haziran 2016 tarihinde okul teslim edilecektir. Bu okulun 1 milyon 100 bin liralık kısmını yapıp hibe edeceğim" diye konuştu.

Terme İlçesi Saray Mahallesinde mülkiyeti Diyanet Vakfına ait olan ve daha sonra kullanım hakkı Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsisi yapılacak olan 102 ada 1 parselde kayıtlı 3 bin 458 metrekare arsa üzerinde, hayırsever Burhan Kır tarafından 1 milyon 100 bin liralık kısmı yaptırılacak ve hibe edileceği protokol imzalandı.

Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Şahin Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title