Haberler

Samsun'da Hayrete Düşüren Olay! Eşyalar Kendiliğinden Alev Alıyor

Güncelleme:

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir evde yaşanan esrarengiz olay görenleri hayrete düşürüyor. Esenköy Mahallesi'nde ikamet eden İsmail Erol (74) ve Satu Erol'a (74) ait evde giysilerde, makine örtüsünde, raflarda beklenmedik anda yangın çıkıyor. Özellikle Satu Erol evde olduğu zaman çıkan yangının sebebi belirlenemiyor.

''YANGIN SÖNDÜRÜLDÜKTEN SONRA BAŞKA BİR YERDE YANGIN ÇIKIYOR''

Mahallede birinci aza görevi yapan Alaattin Atay (42), 3 gecedir nöbet tuttuklarını, evin muhtelif yerlerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktığını, yangın söndürüldükten sonra başka bir yerde tekrar çıktığını söyledi. Atay, hayretler içinde olduğunu söyleyerek, "Önce bu yangının elektrikten kaynaklandığını düşündük. Tüm tesisatı değiştik. Ancak yine yangın çıktı. Daha sonra elektriği tamamen kestik. Yangın yine çıktı. Yangından zarar gören eşyaları toplayıp yaktık. Satu teyze evde olduğu zaman yangın çıkıyor. O evden ayrılınca yangın olmuyor. Bu olaya tüm komşular dahil herkes şahit" ifadelerini kullandı.


''BU OLAYA DEFALARCA ŞAHİT OLDUM"

İki gecedir nöbet tutan Yahya Ak (59), bu olayın şaşkınlığını üzerinden atamadığını belirterek evde yanan yerleri gösterdi. Kendisinin bizzat şahit olduğunu dile getiren Ak, özellikle Satu Erol'un evde olduğu, başkalarının dışarıda olduğu zaman yangın çıktığını, bu olaya defalarca şahit olduğunu iddia etti.

''BEN EVDE OLUNCA YANGIN ÇIKIYOR''

Olayı anlatan Satu Erol, evde eşiyle oturdukları sırada kanepe örtüsünün aniden yanmaya başladığını gördüğünü, örtü söndürüldükten sonra makine örtüsünün tutuştuğunu, onu da söndürünce ocaklıktaki minderin tutuştuğunu, olay karşısında şakına döndüklerini belirti. Satu Erol, "Ben evde olunca yangın çıkıyor. 2 gece başka evde kaldım yangın çıkmadı. Bugün geldim yine yangın çıkmaya başladı" diyerek çok bunaldığını belirtti.


MAHALLELİ BİR KOVA SUYLA HAZIR BEKLİYOR

Satu Erol'un eşi İsmail Erol bu olayları doğruladı. Mahalle sakinleri de yangının neden nasıl çıktığını anlamadıklarını, her an bir kova hazır suyla beklediklerini belirtti.

ÇEKİM YAPILDIĞI ESNADA YANGIN ÇIKTI

Çekim yapıldığı esnada Satu Erol'a ait kazağın kendiliğinden tutuşarak yanması objektiflere yansıdı.

İşte o anlar:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Vezirköprü Esenköy Samsun 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title