Haberler

Samsun'da Doğalgaz Kesintisi

Samsun'da, doğalgaz hattına zarar verilmesi nedeniyle kent genelinde gaz arzı yapılamıyor.

SAMGAZ Doğalgaz Dağıtım AŞ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, kurumun internet sitesinde yer alan açıklamasında, 03.30 sıralarında Kirazlık mevkisinde altyapı kurumu tarafından yürütülen çalışmalar esnasında 20 inçlik çelik ana doğalgaz hattına hasar verildiğini belirtti.

Ana doğalgaz hattındaki zedelenme sonucu kaçak oluştuğunu bildiren Kolsan, bu nedenle Tekkeköy haricinde şehir genelinde doğalgaz kesintisi yaşandığını aktardı.

Ekiplerin hasar noktasında gerekli çalışmaları yürüttüklerini anlatan Kolsan, "Arz yeniden sağlanana kadar doğalgaz ile çalışan cihazların kapatılması güvenli kullanım için önemlidir. Hasarın giderilmesi akabinde ekiplerimiz tarafından doğalgaz arzının sağlanması amacıyla bina bazında gerekli kontroller yapılarak güvenli şekilde gaz arzı sağlanacaktır. Bu süre içinde özellikle ücret talep ederek arızayı gidermeye çalışan kişilere ve sosyal medyada yer alan bilgi kirliliğine itibar edilmemesi önem arz etmektedir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title