Haberler

Samsun'da Bylock'tan 4 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütünün gizli haberleşme programı ByLock’u kullandıkları ileri sürülen ve 4 gün önce gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütünün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları ileri sürülen ve 4 gün önce gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme programı olan ByLock'u kullandıkları tespit edilen kapatılan Canik Başarı Üniversitesinde memur H.A.B., halkla ilişkiler tanıtım elemanı M.Ö., öğretim elemanı M.Y. ile Terme ilçesindeki Sakarya Dershanesinde öğretmen olan G.Ö.'yü 4 gün önce gözaltına almıştı.

H.A.B., M.Ö. ve M.Y.'nin daha önceki operasyonlarda gözaltına alındıkları ancak mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi. Polisteki sorguları tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title