Haberler

Samsun'da Bayram Mesajları

Ramazan Bayramı dolayısıyla şehrin önde gelenleri bayram mesajı yayımladı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla şehrin önde gelenleri bayram mesajı yayımladı.

Vali İbrahim Şahin'in bayram mesajı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret etmek, maddi ve manevi yardımlarda bulunmak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygularla tüm Samsunlu hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, mutlu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Bayramın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Milletvekili Köktaş'ın bayram mesajı

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Fuat Köktaş, kutlama mesajında şu sözlere yer verdi: "Rahmet, merhamet ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın manevi huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, geleneklerimizin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı çok önemli zamanlardır. Sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsat olan bayramlar; bilhassa İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan Müslüman kardeşlerimizin de yaralarına merhem olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu düşünceler içinde değerli hemşehrilerimizin bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olmalarını rica ediyorum."

AK Parti'li Göksel'in bayram mesajı

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, bayramların, birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğunu söyledi. Göksel, "Bayramlar; insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği günlerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlı Türk insanının, birlik ve beraberlik duygularıyla ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirerek ülkemizi çok daha ileriye taşıyacağına, bayramların da bu birlikteliğin oluşmasında yeniden bir başlangıç oluşturacağına yürekten inanıyorum. Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en içten duygularla bayramlarını kutluyorum" diye konuştu.

Başkan Tok'un bayram mesajı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günler olduğunu söyleyen Erdoğan Tok, "Hüzünle uğurladığımız Ramazan ayının sonunda hep birlikte bayrama ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Ramazan Bayramında birlik ve beraberlik ve kardeşlik duyguları daha da kendini göstermektedir. Bayramlar, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramların tüm insanlığa ve İslam alemine hayırlar getirmesi temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Genç'in bayram mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç yaptığı açıklamada, "Canik'te güzel ve dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Sofralarımız bir, gönüllerimiz bir, inançlarımız bir. Kardeşliğimiz sözde değil özde. Kardeşliğimiz ebediyete kadar devam edecektir. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin, ülkemizi bölmeye çalışanlara fırsat vermesin. Bütün hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Togar'ın bayram mesajı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Togar mesajında, Ramazan bayramının ilçeye, ülkeye, İslam alemine ve tüm Dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi. Togar şunları dedi: "Bayramlar hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi toplumsal hayatımızı anlamlandıran milli ve dini duyguların, inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği mübarek günlerdir. Bu önemli günleri, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Ayrıca çevremizdekiler ve ihtiyaç sahipleri ile kucaklaşıp onlara yardım etmeliyi de unutmamalıyız. Bayramları güzel ve özel yapan paylaşım ve yardımlaşma duygularının artmasıdır. Ramazan ayını uğurlamanın hüznü ile bayrama kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içinde tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bu güzel bayram coşkusunun tüm insanlığa barış, huzur, refah ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."

Murzioğlu'nun bayram mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, bayramın hem Türk milleti hem İslam alemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diledi. Rahmet ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Murzioğlu, "Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir. Bayramlarımız, barışın, sevginin, dostluğun ana kaynağıdır. Bugün milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ama maalesef Ramazan ayının son günlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör olayı yüreklerimizi yakmıştır. Ama şu unutulmamalıdır ki; kanla beslenmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacaktır. Biz buna birliğimizle, dirliğimizle asla müsaade etmeyeceğiz. Temennimiz dünyada barışın, sevginin, dayanışmanın tekrar hakim olmasıdır. Dünya üzerinde şu anda her zamankinden daha fazla barışa ve sevgiye ihtiyacımız var. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın, barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı AK Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title