Haberler

Samsun'da Araçtan Hırsızlık İddiası

Samsun'da park halindeki bir otomobilden 194 bin 700 lira çalındığı öne sürüldü.

Samsun'da park halindeki bir otomobilden 194 bin 700 lira çalındığı öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin kardeşi Fahrettin Canikli, mülk satışı sonucu aldığı 194 bin 700 lirayı poşet içinde 55 AC 348 plakalı otomobiline koydu. Otomobiliyle İlkadım ilçesindeki Tapu Kadastro Müdürlüğünden ayrılan Canikli, Atakum ilçesi bulunan Kredi Yurtlar Kurumu İlkadım Kız Öğrenci Yurdunun bahçesine gelip aracını park etti.

Bir süre sonra cam kırılma sesi duyulması üzerine Canikli, otomobilinin sağ arka kapı camının kırıldığı ve araç içinde poşette bulunan parasının alındığını fark etti. Canikli ve yurt yetkilileri, bunun üzerine polise haber verdi. Yurdun güvenlik kameralarında yapılan incelemede, Canikli'nin aracının hemen peşinden gelen 2 kişinin bulunduğu lacivert renkli bir otomobilin güvenlik görevlilerine "Canikli ile birlikte geldiklerini" söyleyerek içeriye girdikleri ve aracın camının kırılmasının hemen ardından ayrıldıkları anlaşıldı.

Polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Canikli AK Parti İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title