Haberler

Samsun Canik Basket'ten Bir Transfer Daha

Samsun Canik Belediyespor, İstanbul Üniversitesi’nden Fatma Ata’yı kadrosuna katarak yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirdi.

Samsun Canik Belediyespor, İstanbul Üniversitesi'nden Fatma Ata'yı kadrosuna katarak yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirdi.

Geçen sezonu tecrübe kazanmak için kiralık olarak gittiği Dostlukspor formasıyla geçiren Fatma Ata, alt yapısından yetiştiği İstanbul Üniversitesi ile vedalaşarak Samsun Canik Belediyespor ile anlaşmaya vardı. 1996 doğumlu olan genç oyuncu Fatma Ata, 2014-2015 sezonunda BGD'nin Süper Lig'e yükselen kadrosunda yer almış ve 6.9 sayı, 2.5 ribaunt ve 1.5 asist ortalaması yakalamıştı.

Fatma Ata'nın transferiyle ilgili görüşlerini açıklayan Samsun Canik Belediyespor Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, "Bu sezon yerli rotasyonunda genç Türklere ağırlık verdiklerini belirtti. Fenerbahçe'nin genç yeteneği Hülya Çoklar, Edirnespor'dan Sena Aral, İstanbul Üniversitesi ile çok iyi bir sezon geçiren Miray Şahin'i transfer ettik. Bunun son halkası Fatma Ata oldu. Bu dört oyuncunun yaş ortalaması 21'in altında. Bu oyunculara tecrübesiyle Tuğba Taşçı kaptanlık ve önderlik edecek, koçumuz Mehmet Can Öztürk de genç yeteneklerin potansiyelini sahaya yansıtmaya çalışacak. Yabancı oyuncularımızla birlikte güzel bir harman yaratıp, üç kulvarda birden taraftarımızı basketbola doyuracağız" dedi.

Fatma Ata ise, Canik Belediyespor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ve basketbol yaşamında yeni bir sayfa açtığını söyledi. İlk kez İstanbul dışında bir kulüpte basketbol oynayacağı için 2016-2017 sezonunun kendisi için de önemli bir sınav olduğunu belirten Ata, "Dört yabancının olduğu ligde Türk rotasyonundan pay alıp kendimi daha üst seviyeye taşımak basketbol felsefem olacaktır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Üniversitesi Canik Belediyespor Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title