Haberler

Samsun Barosu'ndan Müsiad'a Ziyaret

Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.

Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarete, Samsun Barosu  Başkan Yardımcısı Emrah Yavuzcan, Baro Saymanı Tufan Keleş,  Yönetim Kurulu üyeleri Gürhan Gündüz ve Kutluhan Gökçe katıldı.

Baro Başkanı Gürbüz, MÜSİAD'ın yeni yönetim kurulunu tebrik ederek başarı diledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında  bilgi veren Gürbüz, sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü ve bu güçleri arttırmasının gerektiğini vurguladı.

MÜSİAD'ın gerçekleştirdiği önemli çalışmalardan mutluluk duyduklarını ifade eden Gürbüz, "Samsun'da 48 görevli arabuluculuk sıfatı ile çalışma yürütüyor. Bir buçuk yıl içinde 6 konu arabuluculuk yoluna başvurularak çözüldü" dedi.

MÜSİAD Şube Başkanı Selim Sar ise  yakın zamanda MÜSİAD Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı arasında "İyi Niyet Protokolü"  imzalandığını, MÜSİAD olarak arabuluculuk kurumunun daha fazla kullanılması için bir işbirliğine gidildiğini söyledi.

İşletmelerin iş hukuku konusunda çok az bilgiye sahip olduğunu belirten Sar,  MÜSİAD ve Baro olarak birlikte çalışmalara başlamaktan mutluluk duyacaklarını, yapılacak bilgilendirme odaklı seminer, konferansların önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Gürhan Gündüz Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title