Haberler

Samsat Merkez Ortaokulu Öğrencileri Hayallerini Paylaştılar

Adıyaman’ın Samsat İlçe Merkez Ortaokulu öğrencileri düzenledikleri sergi ile kafalarında geliştirdikleri projelerinin maketlerini sergilediler.

Adıyaman'ın Samsat İlçe Merkez Ortaokulu öğrencileri düzenledikleri sergi ile kafalarında geliştirdikleri projelerinin maketlerini sergilediler.

Teknoloji Tasarım Öğretmeni Züleyha Öztürk öncülüğünde öğrencilerin hazırlamış oldukları "Teknoloji Tasarımı ve Görsel Sanatlar" Sergisinin açılışını yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, tasarım dersinin merak eden, soru sormaktan çekinmeyen, gözlem ve araştırma yapmaya hevesli bir kişiliğe sahip olmaya katkı sunduğunu belirterek, sorunlar karşısında özgün çözümler üretildiğini ifade etti.

Eleştir, "Teknoloji tasarım dersi öğrencide öz güven ve hayal gücünü geliştirerek, duyguların geliştirilmesini sağlar. Bu çalışmalar neticesinde özgün tasarımlar meydana gelir. Bu sergimizde de gördük ki, öğrencilerimiz beyin jimnastiği ile ortaya düşüncelerini, hayallerini ve projelerini ortaya koymayı başarmışlar. Okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Bu küçük projelerin ileride devasa projelere dönüşmesini temenni ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Abdullah Akın ise, her tasarımın hayalle başladığı, öğrencilerde bu duyguyu geliştirmek istediklerini belirterek, sergi açılışına katılan bütün katılımcılara teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Samsat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title