Haberler

Şampiyonluk Kupası Roberto Carlos'tan

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Seferihisar Uluslararası Çocuk Futbol Tunuvası’na katıldı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Seferihisar Uluslararası Çocuk Futbol Tunuvası'na katıldı. Final maçının başlama vuruşunu yapan Carlos, şampiyon takımın kupasını da verdi.

Sakin Şehir Seferihisar'da yaklaşık bir haftadır devam eden 11-13 yaş arası Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası'nın plaj futbolu etabı bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Almanya'nın Hamm takımı ile oynadığı final mücadelesini 5-0 kazanan Diyarbakır Sur Belediyesi, turnuvada plaj futbol etabının şampiyonu oldu. Şampiyon takım, kupasını Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un ellerinden aldı.

Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ve Belediye Başkanı Tunç Soyer'le birlikte maçları izleyen Carlos, organizasyonunu çok başarılı bulduğunu söyledi. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Brezilyalı efsane futbolcuyu ağırlamaktan çok mutlu olduklarını belirterek, "Bugün gördük ki her şeyden önce Carlos, iyi bir insan. Çocukların futbol oynadığını ve değişik coğrafyalardan geldiğini duyunca, o yoğunluğu arasında bir gününü burada geçirmeyi kabul etti. Onun burada olması çocuklar için hayatları boyunca unutamayacakları bir anı oldu" dedi.

Seferihisar Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası plaj etabı halı saha karşılaşmalarıyla devam edecek. Turnuva 31 Mayıs Pazar günü Saat 16.00'da Akarca Spor Plajı'nda yapılacak final ile sona erecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Roberto Carlos Seferihisar Davut Tunç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title