Haberler

Şampiyonluk Erzurum'u Kalkındırır"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez’i makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez'i makamında ziyaret etti. Erzurumspor'a desteklerinden dolayı İHA'ya teşekkür eden Taşkesenligil,"Şampiyonluk Erzurum'u kalkındırır" dedi.

"ŞAMPİYONLUK ERZURUM'U KALKINDIRIR"

Spor Toto 3. Lig 1. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor'un yeni oluşan teknik kadro ve takıma yapılan futbolcu transferlerle ligde şampiyonluk mücadelesinden kopmadıklarını ifade eden BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, birliktelik ve beraberlik oluşumuna vurgu yaptı.

Taşkesinligil, "Öncelikle Erzurum medyamızın takıma destek olmalarını birliktelik içerisinde şehrin esnafı ile sivil toplum örgütleri ile kuvvet oluşumuna destek olarak kadim şehri Erzurum'umuzu Kulübümüzün Onursal Başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanı Ali Demirhan Başkanlığı'nda şampiyonluk adına yola çıktık. Erzurumspor'umuzun şampiyon olması demek Erzurum'un kalkınması demek. Bu şampiyonluk ipini birlikte göğüsleyelim. Bu şampiyonlukta her bir dadaş ferdinin bu takıma sahip çıkmasını ve destek olmasını istiyoruz. El birliği ve gönül birliği içinde bunu başaracağımıza inanıyorum. Takımımıza moral olmak için hep birlikte kenetlenmeliyiz ve her türlü desteği vermeliyiz. Evlerimize, işyerlerimize, arabalarımıza bayraklarımızı asalım, şehir olarak bunun havasına şimdiden girelim ki; bunun geri dönüşü olmasın. Başta Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'in takımımıza desteği çok büyük. Hep birlikte Erzurumspor'a maddi ve manevi desteği vermemiz gerekiyor" dedi.

İhlas Haber Ajansı olarak Erzurumspor'un yanında olduklarını belirten Bölge Müdürü Ayhan Türkez ise,"Kamu adına önemli görev üstlendiğimiz habercilik alanında ajansımız adına biz de 1. Lig şampiyonluğu yaşayan tecrübemizle Erzurumspor'un yanındayız. 1. ligde yakaladığımız şampiyonluk coşkusunu neden yaşamayalım. Ben inanıyorum ki,lig sonunda hep birlikte şampiyonluğu Erzurum kazanmış olacak. Başta yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Haber Ajansı Mehmet Sekmen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title