Haberler

Şampiyonluğa Kenetlendik"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, camia olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, camia olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini söyledi.

Fikret Orman, Vodafone Arena'daki Kartal Yuvası mağazasının açılışında yaptığı konuşmada, oyuncularının tecrübeli olduğunu belirterek, "Takımımızın ruh hali gayet iyi. Hiçbir sıkıntımız yok. Beşiktaş camiası olarak şampiyonluğa kenetlendik. Hepimiz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Beşiktaş camiası yarın Manisa'ya gidecek. Cumartesi günü de Allah'ın izniyle galibiyet almak istiyoruz. Akhisar Belediyespor da bizi yenmek isteyecektir. Hayırlısı olsun ama galibiyet bizim olsun. Temennimiz bu yönde." şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Tolga Zengin ise bundan sonra her maçlarının zorlu geçeceğini kaydederek, "Beş maç kaldı ama hepsine şampiyonluk karşılaşması gibi hazırlanıyoruz." dedi. Tolga Zengin ayrıca organizasyondan önce Vodafone Arena'yı gezdiklerini belirterek, "İnsan bakmaya doyamıyor." ifadesini kullandı.

Bu arada Vodafone Arena'nın altındaki Kartal Yuvası mağazası düzenlenen törenle açıldı. Törene Fikret Orman'ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, asbaşkanlar Deniz Atalay, Umut Güner, yöneticiler Metin Albayrak, Yalçın Kaya Yılmaz, Hakan Özköse, Emre Kocadağ, futbolcular Tolga Zengin ve Necip Uysal katıldı.

Orman mağaza ile ilgili olarak, "Stattaki mağazamız büyük gelir getirecek ve camiamızın gururu olacak. Beşiktaşlılar burada her istediklerini bulabilecek." diye konuştu.

Başkan Fikret Orman ve beraberindekiler, açılışın ardından mağazayı gezdi. Fikret Orman, 41 bin 903 kişilik Vodafone Arena'nın kapasitesi kadar üretilen tişörtlerin "1" numarasını satın aldı.

Kaynak: AA / Spor

Fikret Orman Tolga Zengin Kartal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title