Haberler

Şampiyonlardan Vali Azizoğlu'na Ziyaret

Samsun’da yapılan İşitme Engelliler Karate ve Judo Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Volkan Kardeşler ve Erkan Esenboğa, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Samsun'da yapılan İşitme Engelliler Karate ve Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Volkan Kardeşler ve Erkan Esenboğa, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Samsun'da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'nda karatede 75 kiloda dünya ikinciliğinin yanı sıra açık siklet kumitede altın madalya kazanan ve takım kumitede de dünya şampiyonluğu sevincini yaşayan Volkan Kardeşler ile Judoda hem kata da hem de 50 kilo müsabakalarında dünya şampiyonu olarak iki altın madalya elde eden Milli judocu Erkan Esenboğa, Vali Azizoğlu'nu ziyaret etti.

Erzurumlu dünya şampiyonu karateci Volkan Kardeşler ile judocu Erkan Esenboğa'nın altın madalya kazanmalarının gurur verici bir gelişme olduğunu belirten Vali Azizoğlu, iki sporcuya, "Bu kadar sıkıntılı bir dönemde böyle güzel bir sonucun ortaya çıkması bizi son derece mutlu etti. Ülkemizin geleceğinin ne kadar parlak ve ne kadar güzel olacağı bu gençlerimizden belli, böyle temiz, çalışkan ve gayretli gençlerimiz olduğu sürece hiç kimse bizi durduramayacak ve önümüze set koyamayacaktır" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TOHM Merkezi Müdürü Yaşar Elen ve Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi'nin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Azizoğlu, iki dünya şampiyonuna altın ve çeşitli hediyeler verdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erkan Esenboğa Erzurum Samsun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title