Haberler

Şampiyonlardan Kaymakam Bedir'e Ziyaret

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün okul sporları çerçevesinde düzenlediği liseler arası güreş turnuvasında 15-16 yaş grekoromen sitilde 6 tane il birincisi, 4 tane il ikincisi, 2 tane il üçüncüsü çıkararak takım halinde İl birinciliğini kazanarak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanan Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımı Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir’i makamında ziyaret ettiler.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün okul sporları çerçevesinde düzenlediği liseler arası güreş turnuvasında 15-16 yaş grekoromen sitilde 6 tane il birincisi, 4 tane il ikincisi, 2 tane il üçüncüsü çıkararak takım halinde İl birinciliğini kazanarak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanan Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımı Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir'i makamında ziyaret ettiler.

Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir'i makamında Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Ünsal Alpay, Okul Müdürü Ömer Duran ve Beden eğitimi öğretmeni Yüksel Geyik ziyaret ederek, Kaymakam Soner Bedir'in sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulunulduğu bildirildi.

Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran, "Eğitim konusunda bizlere verdiği destekten dolayı Kaymakamımız Soner Bedir'e teşekkür ederiz." dedi.

Şampiyonları tek tek tebrik eden İlçe Kaymakamı Soner Bedir, öğrencilere bu başarıların devamını getirmeleri tavsiyesinde bulunarak Pazarlar Kaymakamlık Makamı olarak her zaman eğitim, kültür ve spor faaliyetlerinin yanında olduklarını onları her zaman desteklediklerini belirtti.

Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımının Kütahya'da şampiyon olmaları ile gururlandıklarını belirten İlçe Kaymakamı Soner Bedir, " Güreş takımımız Bölge müsabakalarında Kütahya'yı ve bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Ümit ediyorum ki Grup müsabakalarından başarı ile çıkıp ilimizi Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizlere büyük gurur yaşattılar. Anadolu Lisesi Güreş takımının ziyareti bizleri sevindirdi. Kız futbol takımımıza Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim" dedi.(MB- EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Duran Türkiye Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title