Haberler

Şampiyonlar Ödüllerini Aldı

Manisa’nın Kula ilçesinde Özel Ufuk Koleji'nin geleneksel olarak düzenlediği 4x4-5x5 bilgi yarışmasında kazananlar belli oldu.

Manisa'nın Kula ilçesinde Özel Ufuk Koleji'nin geleneksel olarak düzenlediği 4x4-5x5 bilgi yarışmasında kazananlar belli oldu.

Manisa'nın Kula ilçesinde Özel Ufuk Koleji'nin geleneksel olarak düzenlediği 4x4-5x5 bilgi yarışmasında kazananlar belli oldu. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde, Kula, Selendi ve Eşme ilçelerinde bulunan okullardan katılan yaklaşık 600 öğrenciden dereceye giren 70 öğrenci hediyelerini aldı. Törene Kula Emniyet Tescil Büro Amiri Mustafa Esenlibınar, okul müdürleri, başarılı öğrencilerin yanı sıra öğretmenleri ve aileleri katıldı. Törende, dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Törende konuşan Özel Ufuk Koleji Müdürü Sosyal Tokuç, "Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Yarışmaya ilginin büyük olması bizim için sevindirici. Kula ve çevresine hizmet eden bir kurum olarak başarılı öğrencileri, yetenekleri ortaya çıkarmaya ve yetiştirmeye önem veriyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kula Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Velifgg@bbb.b:

Başarılarınız için sizleri kutluyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title