Haberler

Şampiyonlar Ligi özet görüntüleri

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında ilk maçlar oynandı.Geçen sezonun finalisti Bayern Münih, Allianz Arena'da konuk ettiği Manchester City'yi 90'da Jerome Boateng'in attığı şık golle 1-0 mağlup ederken, F Grubu ilk maçında Barcelona, Camp Nou'da APOEL Nicosia'yı Pique'nin 28. dakikada attığı golle 1-0 yendi.İşte bu karşılaşmaların özet görüntüleri.

Galatasaray Anderlecht maç özeti ve golleri. Şampiyonlar ligindeki tek temsilcimiz Galatasaray Belçika temsilcisi Anderlecht ile Türk Telekom Arena'da karşılaştı. Prandelli'nin öğrencileri sahadan tam olarak istediğini alamasa da Şampiyonlar Liginde oynayacağı diğer maçlar için umut verdi. Maçın son 20 dakikasında etkili bir oyun ortaya koyan Galatasaray uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtardı.

Uefa Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray sahasında Belçika ekibi Anderlecht'i konuk etti. TT Arena'da oynanan karşılaşma ikinci yarıda gelen goller sonucu 1-1 beraberlikle tamamlandı. Anderlecht, 52. dakikada Dennis Praet attığı golle 1-0 öne geçerken 90+1. dakikada sahneye çıkan Burak Yılmaz sonucu belirledi. Temsilcimiz Galatasaray bu sonuçta grupta 3., Anderlecht ise 2. sırada yer aldı. Gecenin diğer maçında ise Borussia Dortmund, Arsenal'i 2-0 yendi ve zirveye çıktı.

Galatasaray, Anderlecht'le 1-1 Berabere Kaldı

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title