Haberler

    Şampiyonlar Ligi'nde Rekorlar Gecesi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında oynanan ve toplamda 40 golün atıldığı üçüncü maçlar, birçok rekoru da beraberinde getirdi.

    H Grubu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in deplasmanda Bate Barisov'u 7-0 yendiği karşılaşmada ilk defa bir Şampiyonlar Ligi takımı bir devrede 6 gol attı.

    Shakhtar Donetskli Luiz Adriano ise Belarus ekibi karşısında 5 kez fileleri havalandırarak Lionel Messi'nin "Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok gol atan oyuncu" rekorunu egale etti. Brezilyalı golcü, ilk yarıda 17 dakika içinde 4 kez (28, 36, 40, 44) fileleri havalandırarak bu gol sayısına en kısa sürede ulaşan futbolcu oldu. Ayrıca, turnuvada bir maçta 4 ve üstü gol atan 12. futbolcu olmayı da başardı.

    Bayern Münih'in deplasmanda Roma'yı 7-1 yendiği maçta Bavyera temsilcisi, ilk yarıda rakibinin filelerini 5 kez havalandırarak "bir devrede en çok fileleri havalandıran deplasman takımı" unvanını ele geçirdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Shakhtar Donetsk Ukrayna Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    serhan karakartal:

    shakterde deplasman takımı 6 gol. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title