Haberler

Şampiyonlar Ligi'nde Hedefimizden Uzaklaşmadık"

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın pasörü Kıyak: "İlk maçımızda yenilgi almamız, bizi hedeflerimizden uzaklaştırmaz. Şampiyonlar Ligi'nde en iyiyi elde etmek istiyoruz"

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın pasörü Ulaş Kıyak, DenizBank CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'ne mağlubiyetle başlamalarının kendilerini hedeflerinden uzaklaştırmayacağını belirerek, "Şampiyonlar Ligi'nde en iyiyi elde etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kıyak, yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında 19 Kasım Çarşamba günü Belçika'nın Noliko Maaseik takımını konuk edeceklerini hatırlattı.

Güçlü bir takım olduklarını vurgulayan Kıyak, "Tüm maçları kazanmak istiyoruz. İlk maçımızda deplasmanda yenilgi almamız, bizi hedeflerimizden uzaklaştırmaz. İddialı bir ekibiz, Türkiye Ligi'nin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de en iyiyi elde etmek istiyoruz. Buraya ulaşmak adına önce gruptan çıkmamız gerektiğinin bilincindeyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kıyak, grupta yeniden iddialı duruma gelmek için Belçika temsilcisini yenmeleri gerektiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Belçika'nın güçlü ekiplerinden Noliko Maaseik takımıyla Ankara'da karşı karşıya geleceğiz. Bu maçı net bir galibiyet ve üç puanla kapatmak istiyoruz. Bunun için yeterli gücümüz var. Halkbank camiasını mutlu edecek sonuçları alma konusunda takım arkadaşlarıma güveniyorum. Ankaralı voleyboseverleri bu voleybol şölenini kaçırmamaları ve kendilerini desteklemeleri için TVF Başkent Salonu'na davet ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Noliko Maaseik Halk Bankası Belçika Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title