Haberler

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri, Barcelona 1 - 0 Man City Maç Özeti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi maç özetleri. Barcelona Manchester City maç özeti ve dev maçta yaşananlar. Barcelona İngiliz ekibi Man City karşısında alıdğı 1-0'lık galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdıran takımlar arasına girdi.

Şampiyonlar Ligi maç özetleri. Barcelona Manchester City maç özeti ve dev maçta yaşananlar. Barcelona İngiliz ekibi Man City karşısında alıdğı 1-0'lık galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdıran takımlar arasına girdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında İspanyol ekibi Barcelona, sahasında İngiliz temsilcisi Manchester City'i 1-0 yenerek, çeyrek finale yükselirken Messi'nin olağanüstü çalımları Guardiola'yı mest etti.

GUARDIOLA'DAN İLGİNÇ TEPKİ

City'li Miller'a enfes bacak arası çalımı atan Arjantinli yıldızın bu hareketine eski hocası Guardiola tribünde ilginç tepki verdi. Bayern Münih'in teknik patronu, Messi'nin çalımının ardından yüzünü kapayıp hayranlığını gizleyemedi. Milyonların ekran başında takip ettiği maçta bu enstantene dünya basını tarafından da yorumlanırken, "Pep, eski öğrencisini gıpta ederek izledi" denildi.

TEK GOL RAKITIC'TEN

Barcelona kentinde oynanan karşılaşmanın 31. dakikasında Messi'nin mükemmel pasıyla ceza sahasında buluşan Hırvat futbolcu Rakitiç takımını 1-0 öne geçirdi maç bu skorla bitti.



CITY, PENALTI KAÇIRDI

Bu arada, Manchester City'de Agüero 78. dakikada kazanılan penaltı atışından yararlanamadı. Barcelona kalecisi ter Stegen penaltı vuruşunda, Arjantinli futbolcunun topunu kurtarmayı başardı.

İngiltere'de oynanan ilk maçı da Barcelona 2-1 kazanmıştı. Bu sonuçla UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki İngiliz takımları elenmiş oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Lionel Messi Barcelona Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title