Haberler

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçlarında bu akşam iki karşılaşma oynandı.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçlarında bu akşam iki karşılaşma oynandı.

Çeyrek final ilk maçında Porto ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Oldukça hızlı başlayan karşılaşmanın 3. dakikasında Porto penaltı kazandı. Beşiktaş'ta da bir dönem forma giyen Ricardo Quaresma topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bayern Münih bu golün şokunu atlamadan sahneye bir kez daha Quaresma çıktı ve 10. dakikada takımını rahatlatan golü kaydetti. (2-0). 28. dakikada Alman temsilcisi Thiago ile farkı 1'e indirdi. (2-1). İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıda da etkili olan taraf Porto'ydu. 65. dakikada Jackson Martinez maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. (3-1)

Günün bir diğer maçında ise PSG ile Barcelona karşı karşıya geldi. 18. dakikada Messi'nin pasında topla buluşan Neymar şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda Barcelona yıldız oyuncusu Luis Suarez ile rahatladı. 67 ve 79. dakikalarda Arjantinli yıldızın golleriyle İspanyol temsilcisi 3-0 öne geçti. 82. dakikada Gregory van der Wiel'in vuruşunda defansa çarpan top filelerle buluşunca Barcelona mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bayern Münih Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title