Haberler

Şampiyonlar Eş Başkanları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Diyarbakır Amatör 1. Lig'inde rakibi 1903 Kartal spor'u 4-0 yenerek, şampiyonluğunu ilan eden Yenişehir Belediye spor takım oyuncuları ve yöneticiler şampiyonluk sevinçlerini paylaşmak için Yenişehir Belediyesi Eş Başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş'ı hizmet binasında ziyaret etti. Belediye Eş Başkanlarını ziyarete giden başarılı oyuncular Eş Başkanlar ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.


Karşılamada Eş Başkanlar tarafından oyunculara ligde göstermiş oldukları başarılardan dolayı altın hediye edildi. Belediye Eş Başkanı Ülkü Baytaş, Diyarbakır 1. Amatör Ligi'nde şampiyon olan takım oyuncularını tebrik ederek, sporcuların elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Spor anlayışlarının daha çok geleceği hazırlama temelinde olduğunu söyleyen Kurbanoğlu ise, spora yalnızca bir müsabaka ya da sert bir rekabet gözüyle bakmıyoruz. Amacımız gelecekte daha iyi yerlerde görebileceğimiz sporcuların yetiştirilmesidir. Bu bağlamda gençlerimizin imza atmış oldukları bu büyük başarıyla üzerlerine düşen görevi hakkıyla yerine getirdiklerini düşünüyoruz" dedi.

Hedef Süper Amatör Ligine Yükselmek

Yenişehir Belediye spor Teknik Sorumlusu Süleyman Şenci, bu yolda desteklerini esirgemeyen Eş Başkanlara teşekkürlerini ileterek"1. Amatör kümede genç bir takımla mücadele etmeye başladık. Kısıtlı imkanlara rağmen genç bir kadroyla şampiyon olarak sezonu tamamladık. Hedefimiz spor camiasına yeni oyuncular yetiştirip Süper Amatör Liginde başarılarımıza başarı katmaktır" şeklinde konuştu. Eş Başkanlar yapılan konuşmaların ardından Belediyespor oyuncularına altın hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title